Israel: els israelians es defensen i lluiten per la seva supervivència després de l'atac terrorista islamista de Hamàs

19 d'octubre de 2023

Israel: els israelians es defensen i lluiten per la seva supervivència després de l'atac terrorista islamista de Hamàs

El primer ministre israelià, el conservador Benjamin Netanyahu (Likud), adverteix als europeus que Hamàs són els nous nazis i que cal que siguin destruïts

 
Redacció

Avui, 18 d'octubre de 2023, és constata la voluntat dels israelians per defensar-se i lluitar per la seva supervivència després de l'atac terrorista islamista de Hamàs, el proppassat dissabte 7 d'octubre de 2023.

 
Objectiu: destruir l'islamisme terrorista de Hamàs

D'ençà que els terroristes islamistes van irrompre l'accés de Gaza cap a Israel matant famílies senceres i també nadons (alguns d'ells, els van decapitar), joves, adults i gent gran, tant des de la població d'Sderot fins a quibutz com el de Be'eri, la resposta israeliana ha estat la construcció d'unitat nacional a efectes de preparar la guerra contra Hamàs, l'organització terrorista islamista que governa Gaza.

La destrucció de Hamàs és la prioritat del primer ministre israelià, el conservador Benjamin Netanyahu (Likud). En aquest sentit, Bibi ha traslladat al seu homòleg alemany, el canceller social-democràta Olaf Scholz (SPD), qui ha visitat recentment la ciutat de Tel Aviv, que l'atac terrorista islamista massiu contra Israel constitueix l'evidència que Hamàs és ISIS, convertint-se en els nazis del segle XXI.

Descrivint la brutal massacre de més de 1.300 israelians i turistes per part dels terroristes de Hamàs, Netanyahu va dirThe Times of Israel que la decapitació de persones, el tiroteig de nens petits amb les mans lligades i l'assassinat de nens davant dels seus pares és un salvatgisme que només fa que recordar als crims nazis de l'Holocaust. Per això s'han d'enderrocar totes les capacitats logístiques de Hamàs fins destruir l'organització terrorista islamista.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme