Iran: en el 43è anniversari de la revolució islàmica iraniana s'ha fet una crida per exportar el seu model de dictadura teocràtica islamista arreu del món

12 de febrer de 2022

Iran: en el 43è anniversari de la revolució islàmica iraniana s'ha fet una crida per exportar el seu model de dictadura teocràtica islamista arreu del món

Els manifestants van jurar venjar-se durament del martiri del general iranià Qassem Soleimani contra tots els enemics de l'Iran, mentre Biden està obert a comprometre's amb la teocràcia iraniana que patrocina el terrorisme islamista

 
Redacció

Ahir, divendres 11 de febrer de 2022, a Iran, en el marc del 43è anniversari de la revolució islàmica iraniana, es va fer una crida per exportar el seu model de dictadura teocràtica islamista arreu del món.

 
L'islamisme contra Occident

L'Iran va emetre abans-d'ahir un ampli ventall d'amenaces de mort contra Israel, els EUA i el Regne Unit mentre el país es va aturar per celebrar el 43è aniversari de la Revolució Islàmica.


Es calcula que centenars de milers d'iranians van sortir als carrers de l'Iran en multitud de vehicles, des de bicicletes fins a cotxes, en un esforç per evitar la propagació massiva del coronavirus que ha afectat molt als iranians. D'aquesta manera, van satisfer el seu objectiu conjunt de commemorar un altre aniversari de la revolució islàmica iraniana que es recorda anualment l'11 de febrer.


La Revolució Islàmica va ser la presa del control de l'Iran per part de les forces islamistes, havent destronat l'anterior governant, passant el país persa d'una monarquia absoluta pro-occidental, encapçalada pel xah Mohammad Reza Pahlavi, en una dictadura islàmica teocràtica.


 
L'amenaça iraniana: l'altaveu de l'islamismeTot i que enguany les festes s'han dut a terme sobre rodes, no són menys anti-occidentals del que és habitual, atès que els assistents porten pancartes que diuen 'Mort a Amèrica', 'Mort a Israel' i 'Mort a Gran Bretanya', juntament amb altres de suport a l'Iran i al seu líder suprem, l'aiatol·là Khamenei, segons informa Fars News,  una revista estatal iraniana dirigida pel Cos de la Guàrdia Revolucionària Islàmica.

També van aparèixer testimonis de manifestants que sostenien pancartes commemorant el general iranià Qassem Soleimani, que va ser abatut a l'aeroport de Bagdad de l'Afganistan en un atac aeri autoritzat per l'ex-president republicà Donald Trump el 2020, amb els EUA al·legant que Soleimani era responsable d'orquestrar i permetre múltiples atacs terroristes contra les forces nord-americanes.

A més de recordar el general terrorista islamista, els manifestant van jurar venjar-se durament del seu martiri contra tots els enemics de l'Iran. Així mateix, les celebracions anti-occidentals arriben en un moment en què l'Iran està disposat a posar fi a les sancions econòmiques imposades a la nació iraniana sota Trump el 2018, després de la seva retirada de l'acord nuclear impulsat pel president demòcrata Barack Obama, el qual va permetre l'eliminació de les sancions econòmiques a canvi que l'Iran en limiti la quantitat d'enriquiment d'urani, un component clau de les armes nuclears.

D'altra banda, l'actual president demòcrata Joe Biden està obert a comprometre's amb la teocràcia iraniana que patrocina el terrorisme islamista, inclosa la reactivació de l'acord nuclear, a canvi que l'Iran restringeixi el seu programa nuclear. No obstant això, l'Iran està a unes setmanes de desenvolupar el seu primer míssil nuclear i dimecres passat va revelar que tenia un nou míssil de llarg abast amb un objectiu d'abast de 1.450 quilòmetres.

Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme