Infern fiscal a Catalunya: la Generalitat de Pere Aragonès (ERC) proposa un nou impost als aliments processats

10 de desembre de 2021

Infern fiscal a Catalunya: la Generalitat de Pere Aragonès (ERC) proposa un nou impost als aliments processats

Per desencallar l'aprovació dels pressupostos autonòmics del 2022, Pere Aragonès (ERC) ha cedit a l'intervencionisme de l'extrema esquerra a efectes d'augmentar la pressió fiscal autonòmica

 
Redacció

El Govern de la Generalitat sembla decidit a aprofundir en l'infern fiscal on ja han convertit Catalunya: el govern que presideix Pere Aragonès (ERC) proposa un nou impost als aliments processats.

 
Cedir a l'intervencionisme de l'extrema esquerra

Catalunya no només manté els impostos més alts per als tipus mínim i màxim, sinó que, si s'aprova la nova taxa, sumaria un altre imposts autonòmic. D'altra banda, la Comunitat de Madrid presidida per Isabel Díaz Ayuso (PP)  ha eliminat tots els impostos autonòmics.

Així mateix, a mercè de l'extrema esquerra dirigida per Jéssica Albiach (ECP), la Generalitat de Catalunya que presideix Pere Aragonès (ERC) aprofundirà encara més en l'infern fiscal que han convertit Catalunya mitjançant un nou impost als aliments ultraprocessats. Aquest és el resultat fruit de les negociacions que mantenen per desencallar l'aprovació dels pressupostos autonòmics del 2022.


En aquest sentit, Albiach (ECP) celebra a més de l'abast confiscatori que es puguin canviar els hàbits de la societat per la via de la pressió fiscal, deixant de banda si aquesta mesura recaptòria addicional realment previndrà l'obesitat infantil. És més, la dirigent dels comuns ha celebrat anar contra els productors, al·legant que només s'afectarà a ells en comptes dels consumidors.

Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme