Igualada: un testimoni anònim assegura a Susanna Griso (Antena 3) haver vist la jove, violada salvatgement, entrar en un vehicle amb 3 individus però no n'aclareix l'origen

27 de novembre de 2021

Igualada: un testimoni anònim assegura a Susanna Griso (Antena 3) haver vist la jove, violada salvatgement, entrar en un vehicle amb 3 individus però no n'aclareix l'origen

La tesi de la columnista nord-americana Ann Coulter sosté que davant d’un crim com més temps passa sense conèixer la identitat i origen de l’agressor, la probabilitat que aquest sigui d’origen immigrant augmenta

 
Redacció

Ahir, divendres 26 de novembre de 2021, va aparèixer un testimoni anònim que va assegurar al programa Espejo Público de Susanna Griso (Antena 3) haver vist la jove, violada salvatgement la matinada del dilluns 1 de novembre d'enguany, entrar en un vehicle amb 3 individus però no n'aclareix l'origen.

 
Seguint la pista dels violadors salvatges amb l'origen com a incògnita

El programa Espejo Público ha accedit a la declaració d'un testimoni que assegura haver vist la menor brutalment agredida a Igualada la nit en què va tenir lloc l'atac. Segons el seu testimoni, la jove va entrar en un vehicle acompanyada per un jove encaputxat, establint-se a la part del darrere mentre dos ocupants més van canviar del seient davanter al darrere per romandre-hi uns minuts abans de reprendre la conducció del cotxe.

A tot això, el periodista Nacho Abad assenyala que la jove, a més de l'agressions sexuals, presenta lesions al cap que fan pensar que l'han llançada d'un vehicle. Aquesta hipòtesi sempre va fer pensar als investigadors que darrere aquesta salvatge agressió hi havia almenys dos individus, atès que un seria qui conduiria el vehicle i un altre qui l'hagués empès a l'asfalt.

 
S'imposa la llei Coulter sobre l'origen dels violadors salvatges

La tesi de la columnista nord-americana Ann Coulter sosté que davant d’un crim com més temps passa sense conèixer la identitat i origen de l’agressor, la probabilitat que aquest sigui d’origen immigrant augmenta. En aquest sentit, s'ha imposat un vel de silenci que alimenta l'opacitat de les investigacions policials sobre els responsables de la violació grupal d’Igualada.

D'altra banda, Abad apunta que els Mossos estan treballant a la línia d'aquest testimoni, en què un cotxe d'alta cilindrada de color negre va ser el vehicle amb el qual van emportar-se els dos individus la noia violada brutalment. A més, el periodista assenyalava que si a la noia l'haguessin drogat amb alguna substància com burundanga, ella hauria obeït els agressors però no recordaria res del que va passar aquella nit.

Amb tot, Griso es mostra convençuda que abans o després aquests subjectes seran detinguts. Així mateix, Abad afegeix que li agradaria veure les cares als agressors perquè han destrossat salvatgement la vida d'una menor d'edat.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme