Igualada: detingut un immigrant bolivià de 20 anys amb antecedents penals com a presumpte autor de la salvatge agressió sexual d'una menor de 16 anys amb una barra metàl·lica

21 d'abril de 2022

Igualada: detingut un immigrant bolivià de 20 anys amb antecedents penals com a presumpte autor de la salvatge agressió sexual d'una menor de 16 anys amb una barra metàl·lica

Batejat com el Cas Nit, el qual continua sota secret de sumari, fem memòria que la víctima va necessitar cirurgia i va estar ingressada durant un mes i mig a l'Hospital Sant Joan de Déu fruit de la brutal violació

 
Redacció

Avui, 21 d'abril de 2022, vora 6 mesos després, ha estat detingut a Igualada un immigrant bolivià de 20 anys amb antecedents penals com a presumpte autor de la salvatge agressió sexual d'una menor de 16 anys amb una barra metàl·lica.

 
D'on és el presumpte violador?

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada, finalment, i després de 5 mesos i mig d'intensa investigació policial, un immigrant bolivià de 20 anys que seria presumptament el violador d’una menor d'edat de 16 a Igualada al novembre de l'any passat, 2021.

Batejat com el Cas Nit, fem memòria que la víctima va necessitar cirurgia i va estar ingressada durant un mes i mig a l'Hospital Sant Joan de Déu, atès que la violació es va produir de manera salvatge mitjançant una barra metàl·lica.

En aquest moments, els Mossos estan al pis del presumpte agressor sexual a la recerca d’objectes de la víctima, com ara roba que el violador es va endur, o la barra en qüestió que va fer servir per agredir-la. Són proves clau per una condemna posterior. Amb tot, segons fonts contrastades, els investigadors ja tenen altres indicis incriminatoris.

D'altra banda, durant aquesta intensa investigació hi ha hagut almenys dos sospitosos més que es van descartar per falta d’indicis. No tenien res a veure-hi, però la Unitat Central d’Agressions Sexuals va seguir estirant el fil i han detingut aquest immigrant de nacionalitat boliviana, convençuts que és el presumpte autor.

 
Mesures penals

A tot això, el detingut no tenia cap vincle ni relació amb la noia, però sí que tenia antecedents penals.

Ara mateix, els agents policials estan registrant el domicili del detingut a Igualada. En aquest sentit, pròximament el presumpte agressor sexual i immigrant de nacionalitat boliviana passarà a disposició judicial tan bon punt s'hagin acabat les diligències policials.

Això no obstant, el cas continua sota secret de sumari.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 703 lectors

Meme