Igualada: detingut un immigrant albanès per marcar 36 immobles en un dia als quals pretenia irrompre per a robar-hi

14 de juliol de 2021

Igualada: detingut un immigrant albanès per marcar 36 immobles en un dia als quals pretenia irrompre per a robar-hi

L'immigrant albanès tenia antecedents per fets similars en diferents ciutats d’Europa, reproduint el mateix mòbil del crim: col·locar marcadors a diversos immobles per robar-hi després

 
Redacció

Dimecres de la setmana passada, 7 de juliol de 2021, els Mossos d’Esquadra van detenir un immigrant de nacionalitat albanesa per haver comès 36 delictes de robatori amb força a interior de domicili en grau de temptativa.

 
Delinqüent reincident

En aquest sentit, el detingut, qui segons la nota de premsa dels Mossos tenia antecedents per fets similars en diferents ciutats d’Europa, hauria col·locat 36 marcadors a diversos immobles d’Igualada, municipi amb un 13% d’immigració segons l’Idescat, durant el mateix dia, la tarda del 19 de juny.

 
Mesures penals

Segons l’article 241 del Codi Penal, el delicte de robatori comès en un domicili es castiga sota pena de presó de 2 a 5 anys, però, segons l’article 62, en tractar-se d’una temptativa de delicte, la pena serà inferior en un o dos graus a l’assenyalada per la Llei.

Segons el Mapa Delinqüencial de Catalunya, l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de l’Anoia, on s’ubica Igualada, va experimentar un augment del 36% de les entrades a domicili aliè entre el 2018 i el 2020 ―passant d’11 a 15 casos registrats.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme