Hongria: la conservadora Katalin Novák, ministra hongaresa de Família, afirma que no renunciarà als valors cristians del país

10 de setembre de 2021

Hongria: la conservadora Katalin Novák, ministra hongaresa de Família, afirma que no renunciarà als valors cristians del país

Segons Novák (Fidesz – Unió Cívica Hongaresa), els europeus tenim una cultura i uns valors cristians als quals no hem de renunciar, mentre que entén que la immigració il·legal no és l'eina per solucionar la crisi demogràfica

 
Redacció

Al mes de setembre de 2021, la família sembla haver perdut importància durant les dues últimes dècades en el món occidental. La consagració de la ideologia progressista en la majoria de països europeus ha fomentat el desarrelament de la institució familiar. Això, sumat a la crisi demogràfica del vell continent, la família, com a pilar fonamental de la societat, deixaria de ser la pedra angular de la societat segons l'agenda del progressisme.

No en va, la conservadora Katalin Novák, ministra hongaresa de Família, afirma que no renunciarà als valors cristians del país. Vol incentivar el model de la família tradicional perquè els fills ho siguin tot pels pares i també perquè comprenguin el valor i la transcendència de la criança dels seus fills.

 
Hongria incentiva la natalitat i protegeix la institució familiar

En aquest sentit, des del grup Visegrad, i concretament des d'Hongria, la dona encarregada de protegir a la família en aquest país d'Europa de l'Est, és Katalin Novák, actual ministra de Família hongaresa, i qui a més de ser la vicepresidenta de el partit Fidesz des de l'any 2017 i graduada en Economia i Dret i parlar francès, anglès, alemany i una mica de castellà, es dedica en cos i ànima a la protecció de la família com a institució europea de cohesió social.

En primer terme, Hongria destina un 4% del PIB a protegir i promocionar la família, cosa que cap altre país de la UE ha fet. En segon lloc, incentiva els hongaresos per augmentar la natalitat. D'aquesta manera, mitjançant el Pla d'Acció per a la Protecció de la Família, es facilita l'accés als matrimonis a un préstec de 29.000 € sense interessos. És a dir, gràcies al programa i en funció del nombre de fills que es tinguin, el programa es gestiona de la següent manera: si es tenen 2 fills, s'ha de retornar un terç; amb 3 fills o més, no hi ha necessitat de tornar el crèdit. En resum, gràcies a aquesta instrument legal, més de 200.000 famílies hongareses han sortit beneficiades.

 
Quants hongaresos han nascut en una dècada?

Hongria ha pogut revertir els números del 2010. Però com s'ho ha fet el país hongarès? Amb menys de 20.000 avortaments reportats, un augment de la taxa de fertilitat amb 1,55 fills i 5,2% matrimonis per cada mil habitants, la taxa de fertilitat entre 2010 i 2020 ha augmentat un 24% i els matrimonis en aquesta dècada s'han duplicat.

Tanmateix, l'objectiu de Novák (Fidesz – Unió Cívica Hongaresa), però, no és altre que la taxa de natalitat arribi fins al 2,1% l'any 2030. Així mateix, afirma que els europeus tenim una cultura i uns valors cristians als quals no hem de renunciar, mentre que entén que la immigració il·legal no és l'eina per solucionar la crisi demogràfica. Paral·lelament, pensa que el futur està en els nostres fills, la qual cosa vol dir que cal poder proveir als joves hongaresos perquè puguin tenir tots els fills que desitgin. I això no passa, per tant, per la recepta globalista: resoldre el problema demogràfic amb immigració i multi-culturalisme.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme