Helena García Melero (‘Tot es mou’) promou l'ocupació il·legal a TV3

4 de setembre de 2020

Helena García Melero (‘Tot es mou’) promou l'ocupació il·legal a TV3

L’ex-diputada de la CUP, Mireia Boya, ha exhibit la propaganda de l'esquerra radical en horari de màxima audiència de la tarda


Redacció

L’edició a TV3 del Tot es mou del passat dimecres 2 de setembre de 2020, conduït per la presentadora Helena García Melero, va discórrer sobre l’auge de l’ocupació il·legal a Catalunya amb el secretari del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Jesús Sánchez, l’ex-diputada de la CUP, Mireia Boya, i l’ex-diputada de Cs, Carina Mejías. Es va tornar a mostrar les cartes de la CCMA postulant-se en favor dels ocupes il·legals: Manu Alonso, periodista del programa, va donar veu a un col·lectiu veïnal del Raval pro-ocupacions il·legals.

La intervenció d’Alonso ha esdevingut l'altaveu de l'ocupació il·legal dels habitatges “propietat de bancs i fons d’inversió” per “famílies que no tenen on viure i que necessiten un sostre”. Això ha donat peu perquè, malgrat les dades del Ministeri de l’Interior sobre les 3.611 ocupacions il·legals a Catalunya en el primer trimestre d’enguany, l’ex-diputada de la CUP, Mireia Boya, exhibís la propaganda de l'esquerra radical en horari de màxima audiència de la tarda a TV3, al·legant que el “discurs de la família que va de vacances i es troba la casa ocupada és totalment fals i alarmista”.

L’advocat Jesús Sánchez, per contra, considera que l'Estat espanyol “ha d’emparar a qualsevol propietari que tingui un immoble”, independentment que siguin persones o empreses i primera o segona residència. Ha afegit que “l’habitatge s’ha de poder “recuperar de forma immediata”.

 
Pro-ocupació il·legal a RAC1

Mentre a TV3 es fomenta la promoció de l’ocupació il·legal tot i haver assistit a un teleespectador i afectat, Xavi Nolla, mitjançant una breu trucada telefònica, a RAC1 es manté també la mateixa línia editorial, en què es limita el ressò de ciutadans desemparats que la pateixen. A més, a la tertúlia d'El Món a RAC1 d'ahir, 3 de setembre de 2020, el tertulià Joan Julibert va mantenir que el dret a la propietat és perjudicial per la societat i l'economia.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme