Geni Lozano (corresponsal de Catalunya Ràdio als EUA) difon notícies falses contra Trump

30 d'agost de 2020

Geni Lozano (corresponsal de Catalunya Ràdio als EUA) difon notícies falses contra Trump

Les corresponsalies als EUA de TV3 amb Xesco Reverter i Catalunya Ràdio amb Geni Lozano suposen 115.271€ per a cadascuna

 
Redacció

El passat dimecres, 26 d’agost de 2020, Geni Lozano, corresponsal de Catalunya Ràdio als EUA, va difondre notícies falses sobre l’administració Trump durant el noticiari radiofònic Catalunya migdia. Entre d’altres, unint-se amb TV3 a la crítica del Partit Demòcrata contra el secretari d’estat dels EUA, Mike Pompeo, per dirigir-se a la Convenció Nacional Republicana des d’Israel. Segons Lozano, rematant “l’abús sense precedents del poder amb finalitats electoralistes”, Pompeo “demanava el vot per Donald Trump des de Jerusalem, on es troba de viatge oficial pagat per tots els contribuents”. Una visita, realment, amb motiu de l’èxit de l’Acord d’Abraham entre Israel i els Emirats Àrabs Units.

Lozano també ha carregat contra Donald Trump en la convenció del Partit Republicà, titllant el perdó presidencial amb què Trump ha concedit la ciutadania a cinc persones de “reality show televisiu” –exactament el mateix terme que va emprar l’ex-president Barack Obama durant la convenció del Partit Demòcrata en referència a la governació de l’actual president dels EUA. No obstant això, i d’acord amb la línia pro-feminista radical dels mitjans de la Generalitat, afalagant el discurs de Melania Trump durant la convenció, “a anys llum del to habitual del president”, segons Lozano, i fent “del seu defecte, virtut”, pel que fa a les referències de la Primera Dama sobre el seu marit.

 
La propaganda demòcrata de Xesco Reverter

Després d’haver enaltit i deïficat els representants demòcrates durant la Convenció Nacional Demòcrata, Joe Biden i Kamala Harris com ha candidats a la presidència i la vicepresidència respectivament dels EUA, Xesco Reverter va difondre notícies falses també contra Trump durant el TN Vespre de dimarts passat, 25 d’agost de 2020. Segons Reverter, emfatitzant el “missatge de la por” dels republicans, “sempre efectiu electoralment”, Donald Trump ha enterrat “els ideals històrics del partit, com el lliure comerç, el control del dèficit o les aliances internacionals”.

 
La retribució de les corresponsalies als EUA de TV3 i Catalunya Ràdio

El 2017, TV3 i Catalunya Ràdio van renovar les seves corresponsalies als EUA en substitució de Raquel Sans i Cèlia Cernadas incorporant Xesco Reverter i Geni Lozano amb un sou de 115.271€ cadascun, d’acord amb la informació general sobre retribucions proporcionada per la CCMA. Ja aleshores, en la seva petita entrevista de presentació, Reverter esmentava que “el centre del món” que eren els EUA estava “pivotant cap a l’Àsia”, en un “moment de decadència de l’imperi nord-americà”. Mentrestant, Lozano titllava Donald Trump de “l’últim cowboy demanant atenció mentre el focus econòmic, polític, cultural” marxava a una altra banda.

Ambdós periodistes representen la cada vegada més accentuada politització de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ancorada a la permeabilitat en la societat de l'esquerra radical. Una corporació que obliga la ciutadania a consumir un únic pensament d’esquerres, i que, en el format internacional, es coordina amb els parers del Partit Demòcrata dels EUA i s’obstina en desacreditar o silenciar els assoliments del president Donald Trump.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme