Gabriela Serra (CUP) defensa a TV3 el vandalisme: Cristina Puig (FAQS) normalitza la justificació de la violència de l'extrema esquerra

28 de febrer de 2021

Gabriela Serra (CUP) defensa a TV3 el vandalisme: Cristina Puig (FAQS) normalitza la justificació de la violència de l'extrema esquerra

Presentada com a ‘mestra i activista social’, l'ex-diputada Gabriela Serra (CUP) ridiculitza els aldarulls i aquells qui els condemnen, mentre que ven el comunisme, una ideologia totalitària, en directe a TV3

 
Redacció

Ahir, dissabte 27 de febrer de 2021, la “mestra i activista social” Gabriela Serra (CUP), durant un debat al FAQS – Preguntes freqüents de TV3 sobre les gairebé dues setmanes de protestes violentes contra l’empresonament de Pau Rivadulla (Pablo Hasel), va defensar els vàndals “que provoquen dolor” perquè “també han patit una part de dolor”.

 
La normalització de la violència de l'extrema esquerra

Tractant de justificar els danys de més d’un milió d’euros —parafrasejant Gandhi— i considerant la hipòtesi que no és violència perquè no ha estat contra la gent, junt amb dos convidats afins exigint “dissoldre immediatament” la BRIMO i titllant de “psicòpata” l’actuació dels Mossos, Serra (CUP) replica falsament a Pol Pérez, l’únic convidat jove amb una opinió diferent i contra els aldarulls, que el comunisme —una ideologia totalitària— és “equitat” i “llibertat”.

Així, la presentadora Cristina Puig (FAQS) normalitza la justificació de la violència de l'extrema esquerra, a més de difondre idees anti-democràtiques i afirmacions falses a TV3 en directe.

 
La superioritat moral de l'esquerra

Quan la campanya electoral del 14F ha conclòs, Serra ha continuat fent el seu míting polític sense que Puig la tallés. Ha fet bandera de Dolors Sabater (CUP), quan Badalona pretén recuperar la Unitat Omega per augmentar la seguretat ciutadana i plantar cara als okupes amb l'alcaldia de Xavier García-Albiol (PPC).

A més, envoltada de convidats d'esquerres, com el periodista Pol Andinyach, qui considera que “treballar per a cobrir les necessitats bàsiques és violència”, o la manifestant Paola García, la qual titlla de “judicis morals” la condemna dels aldarulls, Serra (CUP) ridiculitza les destrosses i aquells qui, com Pol Pérez, reserven una opinió que no combrega amb l’ideari comunista.

Per altra banda, l'ex-diputada cupaire ha manifestat voler viure com a Suècia, país democràtic i amb una economia de mercat que tan sols té una taxa d'atur del 6,7%. D'aquesta manera, Serra s'ha desacreditat sola, perquè proposa mesures que van en contra del que diu voler ser.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme