Gabriel Rufián (ERC) partidari d'aprovar els pressupostos de Pedro Sánchez (PSOE) a canvi de res

9 d'octubre de 2021

Gabriel Rufián (ERC) partidari d'aprovar els pressupostos de Pedro Sánchez (PSOE) a canvi de res

Rufián (ERC) ha evidenciat en una entrevista a RNE que no vol fer insostenible la governabilitat espanyola per aconseguir la independència catalana

 
Redacció

D'una banda, avui, 9 d'octubre de 2021, en una entrevista a RNE, el portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés, Gabriel Rufián, celebra que els pressupostos de Pedro Sánchez (PSOE) passin pels vots d'ERC. D'altra banda, lamenta que el govern espanyol encara no ha començat a negociar-los. A tot això, és clar que Gabriel Rufián (ERC) partidari d'aprovar els pressupostos de Pedro Sánchez (PSOE) a canvi de res.

 
ERC, el processisme que rellança l'aposta autonomista

Durant l'entrevista radiofònica a RNE, Rufián (ERC) ha evidenciat que no vol fer insostenible la governabilitat espanyola per aconseguir la independència catalana. En tot moment, ha instat l'executiu de Pedro Sánchez (PSOE) a passar a la fase negociadora dels pressupostos espanyols sense escatir què pensa fer ERC per beneficiar Catalunya.

En aquest sentit, des d'una òptica hispanocèntrica, Rufián (ERC) ha gaudit que els diputats d'Inés Arrimadas (Cs) s'hagin autodescartat, motiu pel qual perquè els pressupostos espanyols siguin tramitats cal que els diputats d'ERC els votin, tal com van votar la investidura de Pedro Sánchez (PSOE).

Amb tot, Rufián (ERC) ha lamentat que la negociació amb el PSOE no hagi començat. A més, ha admès que els vots d'ERC no cauen del cel, volent dir que seran a canvi de quelcom o simplement seran lliurats a canvi de res.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme