Gabriel Rufián (ERC) insulta els catòlics al Congrés espanyol mentre considera els musulmans un orgull d’ERC i el futur de Catalunya

20 de maig de 2021

Gabriel Rufián (ERC) insulta els catòlics al Congrés espanyol mentre considera els musulmans un orgull d’ERC i el futur de Catalunya

Insultant el 53% dels catalans que es declaren catòlics segons el CEO, el diputat Gabriel Rufián (ERC) obeeix a la política identitària d’ERC amb què defensa l’islam abraçant figures que, com Nabila El Morani Zahid (ERC), defensen el vel islàmic perquè Al·là ho mana

 
Redacció

Dimarts, 18 de maig de 2021, el diputat al Congrés espanyol, Gabriel Rufián (ERC), dirigint-se a Vox en el marc del debat sobre la llei de la transsexualitat —finalment tombada— i malgrat que el dirigent del seu partit, Oriol Junqueras (ERC), combrega amb aquesta religió, va insultar els catòlics titllant-los de fantasiosos tot infantilitzant-los per la seva creença. De pas, increpant la fe del 53% dels catalans que es declaren catòlics, el 20% dels quals practicants, segons el darrer baròmetre sobre la religiositat del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO).

 
Catòlics, no; musulmans, sí

Paradoxalment, i palesant la tendència a l’islamo-esquerranisme d’ERC —i, en conjunt, de la resta del bloc processista a Catalunya—, Rufián (ERC) va celebrar el 2019 l’accés a l’alcaldia del musulmà Omar Noumri (ERC) a Castelló de Farfanya (la Noguera), qui considera orgull d’ERC i futur de Catalunya.

Malgrat que l’islam, a diferència del catolicisme, imposa amb la xaria des de submissions contra la dona fins a execucions per qüestions de mera orientació sexual. Alhora, incorporant al partit figures com la regidora d’Artés (Bages) Nabila El Morani Zahid (ERC), qui defensa el vel islàmic perquè Al·là demana que les dones es tapin.

 
La hipocresia demagògica i populista d'esquerres de Rufián

Alimentant la contradicció, Rufián (ERC) engloba amb les seves declaracions tota la comunitat catòlica en un atac contra Vox, sense recordar que, en canvi, va condemnar que s’englobessin tots els musulmans als atemptats de París l’any 2015.

Tanmateix, formant part d’un partit fonamentat en la política identitària, que malgrat la seva falsa laïcitat defensa l’islam i titlla d’islamòfobs aquells qui s’hi oposen —com ara la diputada Maria Dantas (ERC) celebrant l’acusació de delicte d’odi d’Annour contra Sílvia Orriols (AC)— tot oferint Catalunya a les cultures i religions que no ens són pròpies.

Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme