França: un immigrant il·legal d’origen algerià refusa lliurar menjar de ‘Deliveroo’ a clients jueus

15 de gener de 2021

França: un immigrant il·legal d’origen algerià refusa lliurar menjar de ‘Deliveroo’ a clients jueus

El ministre de l’Interior francès, Gérald Darmanin, deportarà l’immigrant il·legal que, segons les fonts, hauria accedit a França fa prop d’un any amb un visat de turista

 
Redacció

El ministre de l’Interior francès, Gérald Darmanin, ha fet pública la decisió de deportar un immigrant il·legal d’origen algerià que, com a repartidor de Deliveroo a Estrasburg, refusava entregar els àpats a clients jueus. L’immigrant, de 19 anys i qui havia accedit a França amb un visat de turista fa prop d’un any segons Le Figaro, haurà de complir abans una condemna de 4 mesos.

 
La seqüència dels fets

Abans del judici a l’audiència del Tribunal Penal d’Estrasburg, Raphaël Nisand, advocat de dos restauradors jueus a qui l’immigrant va cancel·lar la comanda el 7 de gener de 2021 i advocat del Consistori israelià del Baix Rin i de l’Oficina Nacional de Vigilància Contra l’Antisemitisme (BNVCA), va acusar també Deliveroo “de fer treballar un indocumentat”.

Segons els fets, que Nicolas Cadène, ponent general de l’Observatori del Laïcisme, qualifica com un “escàndol”, l’immigrant algerià hauria cancel·lat l’àpat davant dels restauradors jueus en saber que llur restaurant era kosher. Cadène també ha assenyalat a Twitter que cal “processar i castigar més ràpidament aquest tipus de conducta inacceptable”.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme