França: un immigrant il·legal algerià viola una dona a qui volia forçar a casar-se per obtenir la ciutadania

18 de juny de 2021

França: un immigrant il·legal algerià viola una dona a qui volia forçar a casar-se per obtenir la ciutadania

Amb la promesa de 15.000 euros a canvi del matrimoni, l'immigrant il·legal algerià, ja a presó, hauria agredit físicament i violat la víctima amb anterioritat deixant-la embarassada, fet pel qual la dona volia sotmetre’s a l’avortament

 
Redacció

Diumenge, 13 de juny de 2021, va ser dut a presó preventiva a la localitat francesa de Riom un immigrant il·legal d’origen algerià per haver violat una dona al carrer de Puy-en-Velay.

 
El mòbil de la violació

L’immigrant il·legal, de 29 anys i instal·lat a la prefectura de Haute-Loire des de l’any passat, hauria promès 15.000 euros a la víctima per casar-s’hi i obtenir així la ciutadania francesa mesos abans dels fets.

Tanmateix, la víctima també ha denunciat a les autoritats que l’algerià l’havia agredit físicament i violat amb anterioritat deixant-la embarassada. Així, la violació —que finalment ha dut l’immigrant algerià a presó— hauria estat motivada com a revenja pel fet que la dona volia sotmetre’s a un avortament, una decisió fruit del maltractament anterior.

 
L’islam i els matrimonis forçats a França

El febrer d’enguany, com bé recollia France Bleu, va ser desarticulada una xarxa de matrimonis forçats entre autòctons i immigrants il·legals —en la seva majoria, també algerians— per obtenir la nacionalitat a la regió francesa de les Ardenes, dirigida per dues dones nadiues, la qual hauria organitzat 88 matrimonis forçats en una dècada.

I pel que fa a Catalunya, i malgrat que la periodista Mercè Folch (Catalunya Ràdio) va fer veure a TV3 que els matrimonis forçats al nostre territori són de catalans, l’anàlisi de la Generalitat al respecte situa que la majoria són de religió musulmana, tant practicants com no practicants, i trobant una predominança d’individus de nacionalitat o d’ascendència marroquina, gambiana, senegalesa, guineana, pakistanesa i índia.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme