França: terrorista islamista tunisià assassina a ganivetades tres persones a la basílica de Notre-Dame de Niça

30 d'octubre de 2020

França: terrorista islamista tunisià assassina a ganivetades tres persones a la basílica de Notre-Dame de Niça

D'origen tunisià, el terrorista islamista tenia un document de la Creu Roja italiana després d'arribar a l’illa italiana de Lampedusa amb un vaixell d’immigrants il·legals

 
Redacció

Tretze dies després de la decapitació del professor Samuel Paty per part d’un islamista d’origen txetxè, un altre terrorista islamista ha irromput a la basílica de Notre-Dame de Niça al crit d’"Allahu-Akbar" assassinant tres persones a ganivetades, una d’elles el sagristà, i deixant-ne diverses de ferides.

L’autor dels fets, detingut i traslladat a l’hospital a causa d’un tret, seguia repetint consignes islamistes mentre era assistit mèdicament.

 
L'origen de l'assassí islamista

D'origen tunisià, el terrorista islamista va arribar recentment a Europa. El modus operandi: tenia un document de la Creu Roja italiana, emès després que el mes passat, el setembre de 2020, arribés a l’illa italiana de Lampedusa amb un vaixell d’immigrants il·legals.

 
Niça: plou sobre mullat

Aquest nou atac de l’islamisme radical a França ha estremit la població de Niça, que encara recorda amb amargor l’atac del 14 de juliol del 2016, quan un camió conduït per un terrorista va matar 86 persones i en va ferir 458. Dies després d’aquell succés, el 26 de juliol, un mossèn d’edat avançada va ser degollat mentre oficiava l’eucaristia a Saint-Étienne-du-Rouvray, a Normandia.

Mentre Darmanin continua treballant en la deportació d’almenys 231 immigrants il·legals islamistes, la fiscalia nacional antiterrorista n’enceta la investigació i el president de república francesa, Emmanuel Macron, s’ha reunit amb una cèl·lula de crisi per a valorar la situació. Especialment, per el curt espai de temps entre aquest atemptat i noves amenaces d’Al-Qaida contra França que havien desencadenat un augment de la vigilància els darrers dies.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme