França: segons un sondeig de l’Institut CSA per CNEWS, el 71% dels francesos està a favor d'una forta reducció de la immigració al país gal

28 de juliol de 2022

França: segons un sondeig de l’Institut CSA per CNEWS, el 71% dels francesos està a favor d'una forta reducció de la immigració al país gal

Mentre els simpatitzants d'extrema esquerra no volen reduir la immigració massiva (53%), els de centre sí, són majoria (67%), i en els de dreta hi ha gairebé unanimitat (94%)

 
Redacció

Segons un sondeig de l’Institut CSA per CNEWS publicat ahir, dimecres 28 de juliol de 2022, el 71% dels francesos està a favor d'una forta reducció de la immigració al país gal.

 
O França o barbàrie

Els francesos han parlat en el sondeig realitzat per l'Institut CSA. Publicat al mitjà CNEWS, s'ha comunicat que el 71% dels ciutadans de França considera que cal reduir considerablement el flux d'immigració. De fet, el 37% dels enquestats va respondre 'sí, absolutament' i el 34% 'sí, més aviat' a la pregunta formulada: 'Segons la seva opinió, s'hauria de reduir considerablement el flux d'immigració a França?'.

Mentre els simpatitzants d'extrema esquerra no volen reduir la immigració massiva (53%), en què hi destaquen els propers als Verds / Europa Ecologia (57%) i als Insoumis (55%), els de centre sí, són majoria (67%), i en els de dreta hi ha gairebé unanimitat (94%).

Una altra dada rellevant del sondeig és que l'edat no és un factor determinant en els resultats obtinguts. Totes les categories graviten al voltant de la mitjana general, tant entre els menors de 35 anys (70%) com entre els majors de 65 anys on el percentatge és una mica més elevat (74%).
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme