França: prolifera l’islamisme radical amb plataformes islamistes com 'L.E.S. Musulmans' sota la connivència de l’islamo-esquerranisme

25 de maig de 2021

França: prolifera l’islamisme radical amb plataformes islamistes com 'L.E.S. Musulmans' sota la connivència de l’islamo-esquerranisme

La plataforma activa L.E.S. Musulmans arreplega figures en favor de sotmetre la dona, considerant-ne l’occidental un objecte de temptació, que passen desapercebudes a propòsit dels vels de l’islamofòbia i la victimització

 
Redacció

Malgrat l’ofensiva del ministre de l’Interior Gérald Darmanin contra l’auge de la radicalització islàmica al territori, l’islamisme segueix prenent força a França amb plataformes com L.E.S. Musulmans, la qual engloba més de 300 mesquites i associacions musulmanes a càrrec de Marwan Muhammad, salafista proper a Germans Musulmans i qui fou escollit al capdavant de l’organització per Tariq Ramadan, islamista contractat per la batllessa de Barcelona, Ada Colau (BeC), per a debatre sobre el racisme i la islamofòbia.

 
Exemples del totalitarisme islamista

Entre les figures que conformen el lideratge espiritual de L.E.S. Musulmans s’hi troben imams com Rachid Eljay, qui opina que els nens que escolten música es transformaran en micos o porcs, o Nader Abou Anas, qui defensa que la dona ha de sortir de casa només amb el permís del seu marit.

I també en relació a la dona, específicament occidental, trobant personatges relacionats amb Marwan Muhammad com el predicador wahhabita Eric Younous, qui considera que la dona occidental camina semi-nua pels carrers i és només un objecte de temptació.

 
L’islamisme cerca la connivència de l’esquerra

Tot i així, els discursos islamistes passen desapercebuts a propòsit dels vels de ’islamofòbia i la victimització, quan a Catalunya denuncien escriptores silenciades pel feminisme i l’islamo-esquerranisme com Najat El Hachmi o Mimunt Hamido Yahia. Així, prenent d’exemple la via lliure a L.E.S. Musulmans, Catalunya ja ha patit la permissivitat de l'islamisme, el qual comporta desastres contra els valors catalans com els atemptats del 17-A a Barcelona i Cambrils.

En aquest cas, amb la connivència de la Generalitat de Catalunya i d’associacions que, com Annour a Ripoll amb la contractació del terrorista Abdelbaki Es-Satty, es va obrir la porta a l’islamisme radical deixant poc marge per combatre’n les imposicions. Les quals abasten des dels mitjans de comunicació públics com TV3 fins a membres del mateix Parlament de Catalunya com Najat Driouech (ERC).
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme