França: Macron presenta el projecte de llei contra l’islamisme i a favor dels valors francesos

12 de desembre de 2020

França: Macron presenta el projecte de llei contra l’islamisme i a favor dels valors francesos

Objectius: escolaritzar els nens a partir de 3 anys per a evitar les escoles islamistes clandestines, així com també obligar les mesquites a registrar-se com a centres de culte

 
Redacció

Dimecres, 8 de desembre de 2020, el president francès Emmanuel Macron va revelar la determinació en finalitzar el projecte de llei per a blindar França contra l’islamisme, el qual darrerament ha intensificat el seu setge sobre Europa. Una mesura que, sota el nom d'En defensa dels valors republicans, se suma a l’ofensiva del ministre de l’Interior, Gérald Darmanin, contra les mesquites sospitoses de radicalització a França.

El projecte de llei, entre d’altres, pretén obligar a escolaritzar els nens a partir de 3 anys per a evitar les escoles islamistes clandestines, així com també obligar les mesquites a registrar-se com a centres de culte, atès que moltes d’elles operen sota normatives d’associacions, fet que en dificulta la identificació i la traçabilitat de la radicalització.

 
Mentre França i Àustria llencen l’ofensiva, Catalunya acota el cap

Es tracta d’una reacció legal a l’islamisme que també ha estat duta a terme pel canceller austríac Sebastian Kurz, qui ha fet de l’anomenat “islam polític” un delicte tot tractant els islamistes com a delinqüents amb trastorns mentals.

Exemples que, malgrat l’alerta terrorista en nivell 4, Catalunya s’obstina en no adoptar mentre el salafisme prolifera arreu del país amb ja 80 mesquites sota control islamista.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fer servir tags i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 698 lectors

Meme