França: les deportacions d’immigrants il·legals criminals del Magreb romanen paralitzades a causa de la pandèmia

30 d'abril de 2021

França: les deportacions d’immigrants il·legals criminals del Magreb romanen paralitzades a causa de la pandèmia
Fotografia per: Le Parisien

La policia francesa denuncia sentir-se superada per l’auge de la criminalitat de la immigració, amb un 75% dels immigrants menors detinguts a París d’origen magrebí i dels quals, alhora, més de la meitat menteixen sobre la seva edat per evitar procediments penals

 
Redacció

Segons se’n fa ressò Le Parisien, l’afluència massiva d’immigrants il·legals i okupes, especialment d’origen magrebí, a França —molts dels quals afirmen falsament ser menors d’edat per evitar procediments penals— està suposant un greu problema a les forces de seguretat, sense capacitat per pal·liar-ne els robatoris amb violència i les okupacions.

 
Quin percentatge de magrebís delinqueixen a França?

Segons un informe publicat pels polítics Jean-François Eliaou i Antoine Savignat, els immigrants magrebís representen el 75% dels immigrants menors detinguts a París, alhora que, seguint les especificacions de l’estudi, més de la meitat menteixen sobre la seva edat. En un cas concret, la Direcció de Seguretat de l’Àrea Metropolitana de París (DSPAP) va revelar que, de 229 immigrants qui afirmaven ser menors, el 94% eren adults.

Amb tot, la policia denuncia sentir-se superada per la criminalitat de la immigració, constatant casos com el d’un jove immigrant detingut i alliberat en nou ocasions en només tres mesos o els habitatges okupats que, un cop desallotjats, automàticament tornen a farcir-se de més okupes immigrants. Tanmateix, la impossibilitat de deportar els immigrants per la pandèmia de la Covid-19 no ha fet més que agreujar la situació.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme