França: el presidenciable nacionalista francès Éric Zemmour es compromet a reduir la immigració a gairebé zero, endurir el procés de naturalització i expulsar els sol·licitants d'asil fallits i immigrants il·legals

8 de desembre de 2021

França: el presidenciable nacionalista francès Éric Zemmour es compromet a reduir la immigració a gairebé zero, endurir el procés de naturalització i expulsar els sol·licitants d'asil fallits i immigrants il·legals

La batalla electoral a la dreta francesa: les enquestes apunten que Marine Le Pen seria una presidenta més competent que Zemmour, mentre que la presidenciable conservadora Valerie Pécresse ofereix també solucions als problemes derivats de la immigració i la delinqüència

 
Redacció

Diumenge passat, 5 de desembre de 2021, en el marc de la campanya pre-electoral de les eleccions presidencials franceses de 2022, el presidenciable nacionalista francès Éric Zemmour es compromet a reduir la immigració a gairebé zero, endurir el procés de natuzalització i expulsar els sol·licitants d'asil fallits i immigrants il·legals.

 
El nacionalisme francès per salvar França

En aquest sentit, el candidat nacionalista a la presidència francesa, Éric Zemmour, va ser sabotejat per un manifestant en la seva primera campanya, pocs dies després que declarés formalment la seva candidatura en un vídeo on destacava les seves opinions anti-immigració i anti-islam.
En aquest sentit, Zemmour va ser agafat per un home durant el míting acalorat prop de París, durant el qual suposats activistes contra el racisme van sortir contra la llibertat d'expressió dels nacionalistes. Més tard es va informar que havia patit ferides lleus.
 
La dreta francesa, en plena competició electoral

D'una banda, les enquestes mostren que actualment els votants creuen que Marine Le Pen, la veterana líder del partit nacionalista del Reagrupament Nacional, seria una presidenta més competent que Zemmour.
Això no obstant, les últimes enquestes suggereixen que Zemmour seria eliminat a la primera volta si les eleccions se celebressin ara, amb Macron inclinat a guanyar per davant de Le Pen, però els analistes adverteixen que el resultat continua sent molt incert.
De totes maneres, Zemmour va prometre reduir la immigració a gairebé zero si era elegit, endurir dràsticament el procés de naturalització i expulsar els sol·licitants d'asil fallits i els immigrants il·legals.


A més, en el camp més conservador, el partit de la dreta republicana de França va escollir dissabte passat, 4 de desembre de 2021, a la cap de la regió de París Valerie Pécresse com a presidenciable conservadora, després d'unes primàries dominades per aforir solucions als problemes derivats de la immigració i la delinqüència.Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fer servir tags i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 698 lectors

Meme