França: el ministre de l'Interior francès, Gérald Darmanin, aplaudeix la política del govern de Macron sobre l'expulsió dels immigrants il·legals, ja siguin delinqüents o islamistes

27 de gener de 2022

França: el ministre de l'Interior francès, Gérald Darmanin, aplaudeix la política del govern de Macron sobre l'expulsió dels immigrants il·legals, ja siguin delinqüents o islamistes

Els 1.100 immigrants —la majoria il·legals— més perillosos han estat expulsats de França en sis mesos: el govern Macron s'ha concentrat en els immigrants que plantegen un problema, motiu pel qual els vol fora del país gal

 
Redacció

Avui, 27 de gener de 2022, a França, el ministre de l'Interior francès, Gérald Darmanin, ha aplaudit la política del govern de Macron sobre l'expulsió dels immigrants il·legals, ja siguin delinqüents o islamistes.

 
Resultats de la política macroniana contra la inseguretat dels immigrants il·legals

El ministre de l'Interior francès, Gérald Darmanin, ha elogiat la política d'Emmanuel Macron, el president francès, pel que fa a l'expulsió d'estrangers que puguin suposar una amenaça per a França.

Així mateix, Darmanin ha estat convidat a les ones radiofòniques de France Inter aquest dimarts passat, 25 de gener de 2022. Hi va anunciar que els 1.100 immigrants —la majoria il·legals— més perillosos han estat expulsats de França en sis mesos. Es tractava, segons Gérald Darmanin, d'una petició del president de la República d'elaborar una llista de 1.100 estrangers que siguin delinqüents o adeptes de l'islamisme .

 
Balanç del quinquenni d'Emmanuel Macron en seguretat

A continuació, Gérald Darmanin va afirmar que el govern Macron s'ha concentrat en els immigrants que plantegen un problema. Amb tot, però, el ritme d'expulsions efectuades durant tot el quinquenni, segons relata Le Figaro, no ha estat l'òptim: la taxa d'expulsió hauria arribat només al 25% mentre que Emmanuel Macron prometia el 100%.

Tanmateix, Darmin defensa els resultats del mandat d'Emmanuel Macron. Considera que són positius pel que fa a la seguretat. En aquest sentit, subratlla que hi ha hagut una baixada de robatoris, una baixada de robatoris de cotxes, una baixada de robatoris violents. A tot això, aquestes disminucions estarien vinculades, segons el ministre d'Interior, a la mobilització de 10.000 policies addicionals.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme