França: el govern tanca la mesquita de Beauvais per incitar l'odi i la violència, així com per fer apologia de l'islamisme

29 de desembre de 2021

França: el govern tanca la mesquita de Beauvais per incitar l'odi i la violència, així com per fer apologia de l'islamisme

El ministre de l'Interior francès, Gérald Damanin, ha constatat que el govern de Macron acabarà amb els discursos contra cristians, homosexuals i jueus

 
Redacció

Ahir, dimarts 28 de desembre de 2021, el govern francès va tancar la mesquita de Beauvais per incitar l'odi i la violència, així com per fer apologia de l'islamisme. Aquesta mesura serà vigent durant sis mesos.

 
L'islamisme, desbocat a les mesquites de França

Després que les autoritats comprovessin que s'incita a l'odi i es defensa la gihad a la mesquita de Beauvais, la gran mesquita d'aquesta ciutat francesa ha rebut l'ordre de tancar durant sis mesos per sermons islamistes per què inciten a l'odi i la violènica i a més fomenten l'apologia de l'islmamisme.Aquesta ordre governamental s'executarà després de 48 hores, tot i que es va dir que l'advocat de la mesquita demanava una ajuda provisional contra l'ordre.

 
El govern de Macron actua contra l'islamisme

En qualsevol cas, segons informa Le Monde, el ministre francès de l'Interior, Gérald Darmanin, va anunciar per primer cop que s'estaven prenent mesures per tancar aquesta mesquita el 14 de desembre. Així mateix, Damanin ha constatat que el govern de Macron acabarà amb els discursos contra cristians, homosexuals i jueus.

Paral·lelament, l'advocat de la mesquita de Beauvais, Samim Bolaky, ha admès que un imam salafista ha fet comentaris islamistes, i ha afirmat el predicador radical en qüestió ha estat suspès des d'aleshores.

Tanmateix, segons fonts del ministeri de l'Interior, s'ha sabut que l'imam islamista ha advocat perquè els musulmans trenquin la República Francesa i estableixin com a enemics els no musulmans, a més de fomentar l'odi i la discriminació contra determinades categories de persones; és a dir, jueus, cristians o homosexuals.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme