França: detingut un immigrant marroquí a Marmande per admetre haver assassinat, amb punyalades al cos i a la cara, una mare de 31 anys amb tres fills

23 de febrer de 2022

França: detingut un immigrant marroquí a Marmande per admetre haver assassinat, amb punyalades al cos i a la cara, una mare de 31 anys amb tres fills

La jove francesa, mare de tres fills, va rebre vuit punyalades molt violentes a la cara, el crani i el flanc esquerre del dors al voltant de la una de la matinada de dijous passat, 17 de febrer de 2022, tal com s'aprecia a l'autòpsia

 
Redacció

El passat divendres, 18 de febrer de 2022, va ser detingut un immigrant marroquí a Marmande per admetre haver assassinat, amb punyalades al cos i a la cara, una mare de 31 anys amb tres fills.

 
D'on és l'assassí confés?

Divendres passat al matí va ser detingut un immigrant marroquí de 41 anys en admetre haver apunyalat per gelosia una jove francesa, mare de tres fills. Va clavar-li diverses punyalades al cos i a la cara, motiu pel qual va ser trobada morta dues nits abans en un carrer de Marmande (Lot-et-Garonne), segons fonts de la fiscalia d'Agen.

El sospitós, de nacionalitat marroquina i resident a Bordeus, va reconèixer als investigadors haver apunyalat la víctima, una dona de 31 anys, amb qui mantenia relacions esporàdiques durant molt poc temps, tal com ha relatat el fiscal d'Agen, Manuelle Garnier, a la premsa. Davant dels investigadors, el sospitós va indicar haver actuat per gelosia quan entenia que la víctima estava sortint amb un altre home, tot i que nega la intenció d'homicidi quan la investigació judicial apuntaria que ha estat un assassinat tractant-se d'una persona que ha actuat en estat d'embriaguesa.

 
Mesures penals

El sospitós de l'assassinat de Laura De Pradena Càceres, una jove de 31 anys trobada morta a Marmande, ha estat encausat i empresonat, segons ha pogut saber el fiscal. En aquest sentit, segons Petit Bleu, l'immigrant marroquí ja era conegut pels actes de violència comesos l'any 2019. Sobre aquests fets ocorreguts a Tonneins s'aprecia que l'autor confés del crim havia rebut una condemna de cinc mesos amb suspensió.

La jove francesa, mare de tres fills, va rebre vuit punyalades molt violentes a la cara, el crani i el flanc esquerre del dors al voltant de la una de la matinada de dijous passat, 17 de febrer de 2022, tal com s'aprecia a l'autòpsia.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme