França: detingut un immigrant il·legal tunisià a la basílica de Niça després d'amenaçar als assistents i escopir a terra

18 d'octubre de 2021

França: detingut un immigrant il·legal tunisià a la basílica de Niça després d'amenaçar als assistents i escopir a terra

La policia va arribar aviat i va poder detenir el tunisià incívic, gràcies que el clergue de l’església havia seguit l'immigrant il·legal, mantenint els agents informats de la seva ubicació

 
Redacció

Gairebé un any després de l'atac terrorífic mortal que va assassinar tres persones per un terrorista islamista provinent de Tunísia, un altre immigrant il·legal tunisià ha estat detingut a la basílica de Niça després d'amenaçar als assistents i escopir a terra.
 
Com han succeït els fets?

L'incident va tenir lloc dilluns de la setmana passada, 11 d'octubre de 2021, cap a les sis del vespre, en què es va veure com un immigrant il·legal de 26 anys procedent de Tunísia entrava a la basílica de Niça i començava a cridar en àrab contra els assistents abans d'escopir a terra i després anar-se'n.

Tanmateix, l'agitador violent tunisià va tornar deu minuts després i va amenaçar el sagristà, un funcionari de l’església catòlica romana encarregat de preparar les celebracions litúrgiques i altres funcions, segons informa Actu17.

Per sort, la policia va arribar aviat i va poder detenir el tunisià incívic, gràcies que el clergue de l’església havia seguit l'immigrant il·legal, mantenint els agents informats de la seva ubicació.

 
Niça, un any després de l'atac terrorista islamista

El 29 d'octubre de l'any passat, 2020, l'immigrant il·legal tunisià Brahim Aouissaoui va entrar a la basílica de Niça i va assassinar tres francesos.

Un informe de principis d’enguany revelava missatges de text del telèfon del terrorista islamista tunisià que indicaven que originalment volia dur a terme un atac a París, però que no podia aconseguir un tren a la capital francesa a causa del cost del bitllet.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme