França: deportat un home de nacionalitat espanyola, presumptament d’origen romanès, per empentar una dona escales avall

5 de maig de 2021

França: deportat un home de nacionalitat espanyola, presumptament d’origen romanès, per empentar una dona escales avall

La víctima, qui presenta diversos hematomes, dolors al canell, el turmell i l’espatlla i s’ha confessat drogoaddicta a comissaria, hauria discutit amb l’agressor, detingut a un assentament romanès, per un mòbil prestat

 
Redacció

Dilluns, 3 de maig de 2021, les autoritats franceses van anunciar la deportació de França d'un presumpte immigrant d'origen romanès —atès que, segons Le Parisien, fou detingut a un assentament romanès situat a la comuna d’Osny (Val-d’Oise)—, però a qui l'Estat espanyol hauria otorgat la nacionalitat —fet pel qual serà retornat a territori espanyol—, per haver empentat una dona escales avall a l’entrada de metro de l’estació de la Chapelle, París.

 
Quan, com i per què es va produir l'agressió?

Segons la mateixa víctima, els fets s’haurien produït després que retornés un mòbil prestat per un conegut al seu vertader propietari, l’agressor, amb qui s’hauria citat el 16 d’abril a les 19:30h. Arran d’una disputa, afegint que la víctima es va confessar drogoaddicta a comissaria mentre efectuava la denúncia, l’agressor la va empènyer escales avall causant diversos hematomes, dolors al canell, el turmell i l’espatlla.

 
Mesures penals

L’agressor, qui era conegut per la policia francesa, té ara prohibida l’entrada i l’estada en territori francès. Recentment, el ministre de l’Interior francès, Gérald Darmanin, també va anunciar la deportació d’un immigrant il·legal d’origen algerià per actitud antisemita vers uns clients a qui repartia menjar a domicili, així com, anteriorment, va ordenar la deportació de 231 islamistes.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme