França: deportació de 231 immigrants il·legals islamistes i mà dura contra francesos musulmans radicalitzats

20 d'octubre de 2020

França: deportació de 231 immigrants il·legals islamistes i mà dura contra francesos musulmans radicalitzats

Una resposta als 61 atemptats frustrats en set anys, 150 barris controlats per l’islamisme i més de 8.000 islamistes residents a França

 
Redacció

Aquesta setmana, el ministre de l’Interior de França, Gérald Darmanin, ha ordenat la deportació de 231 immigrants il·legals islamistes i mà dura contra francesos musulmans radicalitzats.

Una reacció que pren com a detonant recent la decapitació del professor Samuel Paty per part d’un immigrant islamista d’origen txetxè a causa d’una classe sobre llibertat d’expressió.

 
51 islamistes en llibertat

Del total dels immigrants il·legals islamistes que es deportaran, 180 són actualment a presó, més uns altres 51 partidaris de l'islamisme que són en llibertat i que hauran de ser detinguts a mesura que avança el pla.

Segons Inbefore, Darmanin, qui va visitar el Marroc la setmana passada per parlar sobre els MENA, els immigrants radicalitzats i les deportacions dels immigrants il·legals, també visitarà Algèria i Tunísia els propers dies amb la mateixa fita.

 
Mesures contra la radicalització dels immigrants

Després de l’atac terrorista contra Paty a Conflans-Sainte-Honorine, Darmanin va ordenar que l’estatut de refugiat deixés de concedir-se automàticament. Una exigència que és una resposta als 61 atacs terroristes frustrats a França des del 2013, els més de 8.000 immigrants registrats com a radicals o els 150 barris controlats per l’islamisme radical al territori.

Sumant-hi els darrers atacs terroristes, durant el decurs del procés judicial dels atemptats islamistes contra Charlie Hebdo del 2015, que palesen la necessitat d’un control major sobre els immigrants que traspassen les fronteres europees.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme