França: degollat el sacerdot Olivier Maire per l’immigrant ruandès que va incendiar la catedral de Nantes el 2020

10 d'agost de 2021

França: degollat el sacerdot Olivier Maire per l’immigrant ruandès que va incendiar la catedral de Nantes el 2020

Sota control judicial per l’atemptat contra la catedral, i per això se'n frustra la deportació, el sol·licitant d’asil ruandès Emmanuel Abayisenga degolla un membre de la comunitat catòlica de Montfortains que en va ser acollit

 
Redacció

En un nou episodi islamista a França exclusivament contra la comunitat cristiana, Emmanuel Abayisenga, l’immigrant ruandès que va incendiar la catedral de Nantes l’any passat, ha degollat el sacerdot Olivier Maire, de 60 anys, a Saint-Laurent-sur-Sèvre, segons va confessar el mateix assassí a la policia en entregar-se’n voluntàriament.

Tanmateix, la fiscalia del Tribunal de Nantes ja demanava a Abayisenga 10 anys de presó i multa de 150.000 euros per l’incendi de la catedral.

 
La deportació hauria evitat l'assassinat

Agreujant els fets, segons France Info, es dóna la circumstància que Abayisenga, qui estava sota ordre de deportació des del 2019, havia estat acollit per Maire a la comunitat catòlica de Montfortains mentre romania sota supervisió judicial per l’atemptat a la catedral.

Precisament, i com ha postulat el ministre de l’Interior francès, Gérald Darmanin, contra una piulada de Marine Le Pen (RN), la deportació hauria estat frustrada pel context judicial en què es trobava Abayisenga. Del contrari, potser podria haver-se evitat l’assassinat de Maire.

 
Els francesos cristians tenen la sensació de ser una minoria cultural i religiosa

Les autoritats franceses han descartat el mòbil terrorista en l’assassinat, per ara investigant els fets en qualitat d’homicidi intencionat. Tot i així, i causa de l’antecedent de la catedral, s’està en procés d’avaluar la fixació de l’assassí contra la comunitat cristiana, malgrat que, segons La Croix, hauria assistit a un acte del Papa Francesc l’any 2016.

Obsessió, no obstant això i sota una immigració massiva i un successos de caire islamista que cada cop s’esdevenen amb més freqüència, força comú en una França on els francesos se sent una minoria cultural.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme