França: abatut a trets un immigrant il·legal d’origen haitià armat amb un ganivet al crit de ‘mateu-me o mato els nens’

8 de juliol de 2021

França: abatut a trets un immigrant il·legal d’origen haitià armat amb un ganivet al crit de ‘mateu-me o mato els nens’

L’immigrant, qui hauria entrat il·legalment a França l’any 2019 i era conegut per la policia en relació a delictes de drogues i casos de violència, havia amenaçat amb apunyalar un grup de nens a l’estació d’Ermont-Eaubonne sense motiu aparent

 
Redacció

A final de juny, un immigrant il·legal d’origen haitià va amenaçar amb apunyalar un grup d’11 nens de primària a la localitat d’Ermont-Eaubonne, França, el qual va haver de ser abatut a trets per dos agents de seguretat ferroviària, els quals havien mirat d’aturar-lo mentre passejava amb l’arma blanca a l’estació de tren amenaçant els passatgers, mentre aquest els cridava “mateu-me o mato els nens”.

 
Quan va entrar il·legament a França l'immigrant il·legal?

Segons France Info, l’haitià hauria entrat il·legalment a França l’any 2019 i era conegut per la policia arran de prop de 15 antecedents penals, especialment relacionats amb delictes de drogues i altres casos de violència.

 
Els agents policials, al punt de mira

Malgrat tot, segons publicava Le Figaro, els agents han estat acusats d’assassinat i seran acomiadats, malgrat que l’acusació es limitarà a control judicial sense efectes més enllà de la mateixa.

 
Paral·lelismes amb altres casos

En un cas similar de fa uns anys, l’any 2019 fou arrestat un immigrant africà per incendiar un autobús amb 51 nens a dins a Itàlia, dels quals només una dotzena va presentar ferides gràcies a la ràpida intervenció dels carabiners.

L’any 2020, es va publicar un vídeo del piròman declarant el seu odi a Itàlia per presumptament permetre que els immigrants morin ofegats al Mediterrani.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme