Formentera: tres marroquins droguen, violen i torturen una noia de 18 anys, mentre un d’ells s’ha fugat de la justícia

24 d'agost de 2021

Formentera: tres marroquins droguen, violen i torturen una noia de 18 anys, mentre un d’ells s’ha fugat de la justícia

La noia va ser violada en repetides ocasions després de ser vexada i patir cremades a mans dels agressors, els quals la van obligar a consumir drogues

 
Redacció

Tres marroquins han drogat, violat i torturat una noia de 18 anys a l’illa de Formentera. La víctima va ser obligada a consumir cocaïna i crack i la van ferir amb cigarretes i culleres incandescents abans de violar-la en repetides ocasions.

 
Origen dels violadors i agressors?

Els fets van ocórrer a finals de juliol de 2021, però la víctima els va denunciar més tard. Els violadors i agressors són dos marroquins de 32 i 37 anys, respectivament, i un tercer implicat que va fugir posteriorment al Marroc.

Ja s’ha emès una ordre de cerca internacional pel tercer violador, mentre que la resta ja han passat a disposició judicial.

 
El 26,5% de la població penitenciària és marroquina

Segons dades oficials del Departament de Justícia, el mes de desembre de l'any 2019 la població penitenciària de Catalunya era d’un total de 8.391 persones. D'aquestes, vora la meitat eren immigrants.

D'entre els individus empresonats, destaquen els estrangers marroquins. Així, la nacionalitat que més s'hi destaca és la marroquina, amb 1079 empresonats, mentre que el pes demogràfic de la població marroquina suposa només el 2,96% de la població a Catalunya. Al seu torn, els marroquins representen un 26,5% del total de la població penitenciària.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme