Figueres: es demana la col·laboració ciutadana per identificar un encaputxat que ha violat i agredit salvatgement una àvia de 95 anys

24 de gener de 2022

Figueres: es demana la col·laboració ciutadana per identificar un encaputxat que ha violat i agredit salvatgement una àvia de 95 anys

La víctima és vídua, no té fills i els seus parents més propers, uns nebots, resideixen a Badalona: té el suport d’una dona per a les feines domèstiques, però estava sola quan la van assaltar de nit

 
Redacció

El passat divendres, 21 de gener de 2022, es va produir a Figueres una violació i una agressió salvatge a una àvia de 95 anys. Per aquest motiu, es demana la col·laboració ciutadana per identificar un encaputxat que ha comès aquest delicte.

 
Com es va produir la violació salvatge?

Segons informa a El Punt Avui la periodista Tura Soler, l'agressió sexual a una veïna de Figueres de 95 anys que viu sola va ser comesa per un home encaputxat que va assaltar l’habitatge de la dona entrant per una finestra.

A continuació, la va atacar sexualment. Així mateix, l’agressor, que tal com narra la víctima parlava 'mig en català i mig en castellà', va fugir i ella va poder avisar els serveis d’emergència, que la van traslladar a l’hospital de Figueres, on van comprovar que presentava unes lesions molt greus als genitals i la van operar d’urgències.

 
Com es troba ara mateix la figuerenca de 95 anys?

Després de l’operació, la figuerenca de 95 anys ha quedat ingressada a l’hospital i tot i la gravetat de les ferides, la seva evolució era bona. Al mateix moment que els serveis sanitaris també es van mobilitzar el metge forense per avaluar l’abast de les lesions de la víctima i els investigadors dels Mossos que van recollir el testimoni de la víctima i van anar a inspeccionar la casa de la víctima tot buscant indicis (empremtes, petjades, pèls, etc.) que puguin servir per identificar l’autor de la brutal agressió sexual a la dona i comprovar si també havia robat alguna cosa del domicili.

Els investigadors també comproven si pels volts de l’habitatge de la dona, situat no gaire lluny del traçat de l’antiga N-II, hi ha cap càmera d’algun establiment o particular que hagués pogut captar l’assaltant en la seva anava o en la seva fugida. La víctima és vídua, no té fills i els seus parents més propers, uns nebots, resideixen a Badalona. Té el suport d’una dona per a les feines domèstiques, però estava sola quan la van assaltar de nit.

 
Mesures penals

Els Mossos d'Esquadra investiguen un delicte contra la llibertat sexual a una dona de 95 anys.

En aquest sentit, els agents policials demanen la col·laboració ciutadana a efectes d'identificar l'encaputxat que va entrar a casa de la figuerenca —de més de noranta anys— per la finestra i la va violar, generant greus ferides als genitals, per la qual cosa va haver de ser operada d'urgència.

La investigació continua oberta i la policia catalana cerca el presumpte agressor.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme