EUA: YouTube elimina 2,5 milions de ‘no m’agrada’ dels vídeos del president demòcrata Joe Biden

4 d'abril de 2021

EUA: YouTube elimina 2,5 milions de ‘no m’agrada’ dels vídeos del president demòcrata Joe Biden

Segons el psicòleg d’investigació Robert Epstein, els resultats de cerca a Google van ser fortament esbiaixats en favor dels demòcrates en la prèvia a les eleccions del 3 de novembre de 2020

 
Redacció

Reafirmant la defensa del Partit Demòcrata per part de les principals plataformes de la xarxa, segons exposa The Epoch Times, YouTube ha eliminat prop de 2’5 milions de no m’agrada dels vídeos oficials del president demòcrata Joe Biden publicats per la Casa Blanca. Malgrat l’evident alteració de l’opinió pública, YouTube ha defensat que tot respon a una política per eliminar les mètriques fraudulentes, refusant detallar-ne els criteris.

Així mateix, un usuari anònim del lloc web 81m.org ha estat qui n’ha realitzat el seguiment, recollint que la plataforma ha eliminat el 68% de no m’agrada dels més de 300 vídeos publicats —d’un total de 3’7 milions de no m’agrada recollits. No obstant això, els no m’agrada encara superen les valoracions positives amb intervenció de YouTube inclosa. Fet que, en cas contrari, el barem seria de 17 no m’agrada per cada m’agrada.

 
La censura en favor de l’extrema esquerra

Malgrat que YouTube i Google defensen la seva presumpta política neutral, la realitat és que els materials interns filtrats palesen la seva influència política en tot producte que difonen. Per aquest motiu, durant la prèvia a les eleccions del 3 de novembre de 2020, segons el psicòleg d’investigació Robert Epstein, els resultats de cerca a Google van ser fortament esbiaixats en favor dels demòcrates, fet que no succeïa a cercadors com Yahoo o Bing.

En general, tant els principals mitjans de comunicació com de xarxes socials als EUA han dedicat grans esforços a censurar figures com Donald Trump en favor del Partit Demòcrata. Fins i tot, arribant a encobrir les relacions sexuals amb menors, el consum d’estupefaents de Hunter Biden, fill de l’actual president Joe Biden, així com els negocis de la família amb la Xina. Un greu atemptat contra la llibertat d’expressió que, curiosament, troba com a titellaire els deliris de l’extrema esquerra.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme