EUA: un 59% dels estatunidencs al costat d’Israel davant dels últims atacs de Hamas des de Gaza (Palestina)

31 de maig de 2021

EUA: un 59% dels estatunidencs al costat d’Israel davant dels últims atacs de Hamas des de Gaza (Palestina)

Malgrat els discursos anti-Israel del Partit Demòcrata i els mitjans de comunicació, el posicionament dels nord-americans a favor d'Israel ha passat del 29% el 1997 a l’actual 59%

 
Redacció

Malgrat que una escandalosa part d’Occident acusa Israel d’enemic mentre combat a Gaza el grup terrorista islamista palestí Hamàs, discurs a què s’adscriuen el Partit Demòcrata i la majoria dels mitjans de comunicació als EUA, només el 24% d’estatunidencs es posiciona amb els palestins, front un 59% que defensa l’Estat d’Israel, segons una enquesta de Fox News.

Afegint també que, en l’àmbit armamentista, les xifres situen que un 51% es mostra en favor de vendre armes a Israel i un 56% en contribuir-ne a l’exèrcit financerament.

 
La propaganda demòcrata blanqueja l'islamisme

Malgrat que la posició pro-palestina s’instiga des d'alguns mitjans de comunicació i també des de la Casa Blanca dels demòcrates, l’enquesta revela que el posicionament dels estatunidencs en favor dels israelians ha passat del 29% el 1997 a l’actual 59%.

Tanmateix, i en referència als hipotètics principals votants del Partit Demòcrata, exposant que afro-americans, hispans i dones d'origen no euopees fan costat a Israel en entre un 43% i un 48%.

 
A Catalunya també es blanqueja l'islamisme

Fruit de l’islamo-esquerranisme filtrat en múltiples esferes de la societat catalana, els mitjans de Catalunya també han fet una cobertura anti-israeliana del conflicte, trobant periodistes que, com Txell Feixas (TV3) o Marc González (El Nacional), i polítics com Antonio Baños (CUP) han titllat Israel de colona tot victimitzant la Palestina terrorista islamista que mana degollar jueus.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme