EUA: Trump és víctima de la censura digital contra liberals i conservadors

11 de gener de 2021

EUA: Trump és víctima de la censura digital contra liberals i conservadors
Fotografia per: Brendan Smialowski

A pocs dies de deixar el càrrec i cedir-lo al demòcrata Joe Biden, l'encara president dels EUA, Donald Trump, ha sofert una forta censura a Twitter, Facebook, Instagram i altres xarxes socials

 
Redacció

Arran del polèmic assalt al Capitoli dels EUA per part dels partidaris del president Donald Trump, qui ja ha cedit a la transició del demòcrata Joe Biden, Twitter ha suspès indefinidament el perfil de Trump a la xarxa social per “incitació a la violència”.

 
L'odi de l'esquerra radical

Segons tots els partits i mitjans de comunicació de l’esquerra radical nord-americana, Trump estaria rere els ciutadans que, exercint el seu dret a la llibertat d’expressió, han decidit prendre el Capitoli com a protesta contra l’accés de Biden a la presidència dels Estats Units d’Amèrica.

Com bé ha assenyalat Trump mitjançant el perfil oficial del president dels EUA («@POTUS»), piulades que Twitter també ha eliminat, “Twitter s’ha coordinat amb els demòcrates i l’esquerra radical per a eliminar” els seus comptes, acusant la plataforma de vetar la llibertat d’expressió quan no combrega amb la seva ideologia i sota el vistiplau i la burla de la demòcrata Hillary Clinton, qui ja va instar Trump el 2016 a eliminar el perfil en perdre la presidència.

Tanmateix, Twitter també va bandejar el perfil de campanya de Trump, «@TeamTrump», en tan sols 10 segons després de fer-ne ús.

Un exemple més de la censura indiscriminada que exerceix l’esquerra i el Partit Demòcrata contra, possiblement, un dels presidents que més ha aconseguit retornar els EUA a la seva grandesa.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme