EUA: Trump destrossa la política immigratòria de Biden al CPAC de 2021 mentre promet recuperar la Casa Blanca el 2024 pel Partit Republicà

2 de març de 2021

EUA: Trump destrossa la política immigratòria de Biden al CPAC de 2021 mentre promet recuperar la Casa Blanca el 2024 pel Partit Republicà

Exposant els desvaris de Biden, lliurant els EUA a la immigració il·legal o als ‘titlles de la Xina’ com l’OMS, Trump assegura que el Partit Republicà canviarà el control del Congrés el 2022

 
Redacció

Diumenge, 28 de febrer de 2021, durant la Conferència d’Acció Política Conservadora (CPAC en anglès) d’enguany, l’ex-president dels EUA Donald Trump va carregar durament contra el nou resident de la Casa Blanca, criticant que Joe Biden “ha fracassat en el seu deure número u com a cap executiu”: ha desprotegit els EUA. Entre d’altres, considera que ha sotmès els estatunidencs al confinament mentre prioritza l’accés dels immigrants al país.

 
Biden vol desfer tot el llegat de Trump

Segons assenyala Trump, les primeres accions de l’administració Biden s’han centrat en desarticular el llegat de l’ex-president lliurant de nou els EUA als “titelles de la Xina” de l’OMS o tractant de inocular la identitat de gènere a l’escola.

Pel que fa a l’escenari internacional, Trump també ha criticat la mostra de debilitat de Biden envers l’Iran o la reincorporació dels EUA a l’acord de París.

 
Cal fer net al Partit Republicà

Exposant una extensa tirallonga de retrets contra el president demòcrata, Trump també ha expressat que cal fer net al Partit Republicà, especialment contra aquells qui van acusar l’ex-president d’incitar l’assalt al Capitoli del gener d'enguany.

Tanmateix, Trump ha insinuat que recuperarà la Casa Blanca el 2024, assegurant que els republicans canviaran el control del Congrés a les eleccions del 2022.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme