EUA: tot i tenir la vacuna, amb Biden a la Casa Blanca hi ha hagut el doble de morts per COVID el 2021 que amb Trump el 2020

12 de gener de 2022

EUA: tot i tenir la vacuna, amb Biden a la Casa Blanca hi ha hagut el doble de morts per COVID el 2021 que amb Trump el 2020

Cloent la campanya electoral del 2020, Trump ostentava 232.295 morts per COVID-19; si prenem els primers 8 mesos de Biden a la Casa Blanca, entre el gener i el setembre del 2021, 410.475 estatunidencs van morir per COVID-19, gairebé el doble

 
Redacció

Una dada alarma els demòcrates dels Estats Units d'Amèrica: tot i tenir la vacuna, amb Biden a la Casa Blanca hi ha hagut el doble de morts per COVID el 2021 que amb Trump el 2020.

 
La mentida demòcrata al descobert

Cau el mite de la mala gestió de la pandèmia de Trump ara que se la pot comparar amb la gestió del seu successor. Per què va fracassar la gestió de Biden d'una crisi sanitària que ja estava solucionada? Després de criticar brutalment Donald Trump a la campanya del 2020 per la seva suposada errònia gestió de la pandèmia, Biden avui ostenta una quantitat de morts per COVID-19 considerablement més gran, malgrat disposar de vacunes, sistemes de monitoratge, abundància de respiradors i hospitals a plena capacitat.

Quan va finalitzar la campanya electoral del 2020, Trump ostentava 232.295 morts per COVID-19, segons dades de la CDC. Tenint en compte que la pandèmia havia començat al març, si prenem els primers 8 mesos de Biden al capdavant de la Casa Blanca, els seus números són horrorífics: entre el gener i el setembre del 2021, 410.475 van morir per COVID-19, gairebé el doble.

D'una banda, si prenem tot el mandat de Trump des que va començar la pandèmia, que va concloure el 20 de gener del 2021, 356.783 nord-americans van morir a causa del COVID-19. D'altra banda, si prenem tot el mandat de Biden fins ara, han mort ja 418.085 persones, una diferència important si es considera tots els avantatges que tenia el demòcrata per enfrontar el virus.

 
Més dades que desacrediten Biden

La diferència en la quantitat de contagis és fins i tot més impressionant. Trump va tenir 20.626.102 casos als Estats Units, i Biden ha tingut de moment 39.141.199 casos, pràcticament el doble. En aquest sentit, si bé la vacuna no preveu el contagi, si ho hauria d'haver disminuït, però la realitat és molt diferent.

Aquesta comparació crua és necessària perquè Trump va perdre el vot popular a les eleccions del 2020 sota la premissa demòcrata instal·lada a la població pels mitjans de l'esquerra que la seva gestió de la pandèmia havia estat dolenta. En aquell moment no hi havia amb qui comparar-ho, i la premsa de l'esquerra va aconseguir convèncer els votants d'aquesta mentida.

Avui tenim exactament la mateixa quantitat de temps per comparar entre la gestió republicana i la gestió demòcrata, i les dades mostren que la segona, encapçalada pel demòcrata Biden, serà desastrosa.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme