EUA: Monica Crowley, ex-directora de comunicació del Consell de Seguretat Nacional, adverteix que l'arribada d'afganesos permetrà l'entrada d'islamistes infiltrats

25 d'agost de 2021

EUA: Monica Crowley, ex-directora de comunicació del Consell de Seguretat Nacional, adverteix que l'arribada d'afganesos permetrà l'entrada d'islamistes infiltrats

Els governs d'Ociddent, les agències d’intel·ligència de classe mundial i d’altres agents de seguretat i l'ordre públic reclamen controls exhaustius per avaluar que algú que presenti un risc, pugui ser interceptat

 
Redacció

Com ha demostrat l'administració Biden d'ençà del seu inici de mandat, les polítiques pro-immigració han estat primordials. En aquest sentit, i fruit del caos que ha generat l'èxode de les potències occidentals d'Afganistan i la presa del control del territori pels islamistes talibans, Monica Crowley, ex-directora sènior de comunicacions estratègiques del Consell de Seguretat Nacional, adverteix que l'arribada d'afganesos permetrà l'entrada d'islamistes infiltrats als Estats Units d'Amèrica.

Crowley assevera que la frontera sud dels EUA pot ser un colador de potencials terroristes islamistes, sobretot d'immigrants afganesos enrolats d'Estat Islàmic i Al-Qaeda.

 
França, primer país en patir-ho

El govern francès va admetre ahir, 24 d'agost de 2021, que en l'evacuació d'alguns afganesos com a refugiats s'ha evacuat accidentalment un home afganès que era membre dels islamistes talibans. Així mateix, el sospitós va ser detingut per vinculació terrorista.

Un altra cas recent ha estat l'individu de nacionalitat afganesa que s'havia d'evacuar a la base aèria Al Udeid de Qatar i que finalment va ser detingut a causa de possibles vincles amb l'Estat Islàmic de l'Iraq i Síria (ISIS).

 
La seguretat nacional, en joc

Avui, l'Afganistan és un polvorí del qual se'n deriven greus amenaces per a la seguretat nacional i la seguretat pública dels països occidentals, tal com s'ha apuntat des del Ministeri de l'Interior del Regne Unit.

Per aquest motiu, els governs d'Ociddent, les agències d’intel·ligència de classe mundial i d’altres agents de seguretat i l'ordre públic reclamen controls exhaustius per avaluar que algú que presenti un risc, pugui ser interceptat i se'n prenguin les mesures pertinents a efectes d'evitar lamentar un tràgic succés.

 
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme