EUA: Martin Waters (CEO) de Victoria’s Secret elimina les supermodels i lliurarà la seva imatge a activistes marxistes com la feminista radical Megan Rapinoe

21 de juny de 2021

EUA: Martin Waters (CEO) de Victoria’s Secret elimina les supermodels i lliurarà la seva imatge a activistes marxistes com la feminista radical Megan Rapinoe

Considerant que les supermodels de l’espectacle Angels de la firma ja no són culturalment rellevants, Victoria’s Secret ha anunciat que situarà com a models dones que hagin assolit èxits professionals en comptes de ressaltar la condició femenina

 
Redacció

Sota la premissa d’obeir el canvi a què està sotmès la indústria de la moda, justificació que en féu la directora executiva Leslie Wexner l’any 2019, la marca de llenceria i productes de bellesa femenina Victoria’s Secret ha decidit —a través del seu nou CEO, Martin Waters— fer una campanya que mostrarà dones que hagin assolit èxits professionals en comptes de ressaltar la condició femenina.

Així mateix, es proumou Megan Rapinoe, la jugadora estatunidenca de futbol d’elit i activista marxista del feminisme radical. Un decisió que, tanmateix, passa per la censura de les desfilades de supermodels de la marca, anomenades Angels.

 
La grapa del feminisme radical a la moda

Al parer de Rapinoe, qui farà de model junt amb altres figures de l’esport femení com l’esquiadora xina-estatunidenca Eileen Gu o l’actriu índia i inversora en tecnologia Priyanka Chopra Jonas, les dones s'han d'oposar al concepte d’atractiu femení que fins ara impulsava Victoria’s Secret.

Alhora, Rapinoe es presenta com a defensora de la teoria marxista de gènere. Per això, i en el marc del mes de l’orgull LGTBI on diverses empreses fan promoció i màrqueting amb l’orientació sexual, Victoria’s Secret ha optat per promoure Rapinoe.

 
Estratègia comercial per rellançar la companyia

Malgrat la creença que aquest canvi obeeix a una estratègia merament publicitària, segons Business Insider, Victoria’s Secret s’ha mantingut estable al mercat, fins i tot recuperant les pèrdues després de 6 anys de mala premsa i acusacions d’intimidació i assetjament contra les models.

Això no obstant, pel que fa a la tradició de la desfilada de supermodels, aquest emblema de la companyia ha estat per sempre més descartada considerant que les Angels ja no són culturalment rellevants en paraules de Martin Waters, el nou director executiu de la marca.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme