EUA: l’ex-secretari d’Estat estatunidenc Mike Pompeo manté l'origen de la Covid-19 a un laboratori de Wuhan

13 de juliol de 2021

EUA: l’ex-secretari d’Estat estatunidenc Mike Pompeo manté l'origen de la Covid-19 a un laboratori de Wuhan

En el cas que Wuhan segueixi manipulant virus més letals i transmissibles, els 3 milions de morts a causa de la Covid-19 podrien passar a 30 miions, fet pel qual Pompeo exigeix prendre mesures contra la Xina i l’OMS que la va encobrir

 
Redacció

Segons un dossier elaborat el 2015 per l’exèrcit de la Xina i destapat pel Departament d’Estat dels EUA que va resumir el Daily Mail al maig passat, la Xina s’hauria estat preparant per una III Guerra Mundial amb armes biològiques, inclosa la Covid-19, durant almenys 6 anys. Al parer dels científics xinesos, la investigació conclouria en l’arma clau per la victòria en una hipotètica tercera guerra després d’haver passat per les armes químiques a la IGM i les nuclears a la IIGM.

 
Wuhan, l'origen del virus xinès

Malgrat que, finalment, s’ha confirmat que l’expansió del virus xinès va ser accidental i no intencionada, les sospites encara pesen sobre els laboratoris de Wuhan, els quals, l’ex-secretari d’Estat dels EUA, el republicà Mike Pompeo, encara segueixen en funcionament.

Segons Pompeo, qui assenyala la manca de resposta i l’encobriment de molts dels dubtes que suscita l’origen de la Covid-19, existeix la certesa que hi ha actualment una investigació virològica a Wuhan amb virus més letals i transmissibles.

 
La Xina ha de responsabilitzar-se

Així, Pompeo exigeix prendre mesures contra la Xina així com l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per la complicitat o la negligència en la investigació mai acomplerta dels laboratoris de Wuhan. Especialment, rebla, perquè si la Covid-19 formava vertaderament part d’una investigació militar xinesa centrada en col·lapsar el sistema sanitari de l’enemic —com preconitzava el dossier del 2015—, el Partit Comunista Xinès podria matar no a 3 milions de persones com amb el virus, sinó a 30 milions.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme