EUA: l'administració Biden pretén regalar papers a gairebé 1 milió d'immigrants il·legals que havien estat deportats pel president Donald Trump

1 d'agost de 2021

EUA: l'administració Biden pretén regalar papers a gairebé 1 milió d'immigrants il·legals que havien estat deportats pel president Donald Trump

Els immigrants expulsats per haver entrat o treballat il·legalment als EUA seran recompensats per l'administració Biden, els quals van ser deportats per l'administració Trump

 
Redacció

Segons declaracions de l’entorn presidencial dels EUA al lloc web pro-immigració Marshall Project, l’administració Biden frisa per importar immigrants deportats per haver entrat o treballat il·legalment al país. Ara bé, descartant-ne els violents o criminals.

Un moviment que, al parer de Rosemary Jenks, directora de polítiques de NumbersUSA, menysprea els contribuents i l’estat de dret nord-americà, atès que es pretén regalar papers a gairebé 1 milió d'il·legals que havien estat deportats pel president Donald Trump.

 
El mercat laboral, en escac

Pel que fa a l’impacte laboral, els immigrants de Biden podrien inundar el mercat laboral rebaixant els sous, fet que també repercutiria en la capacitat salarial que necessiten els estatunidencs per viure.

Un despropòsit que, fins i tot, proclama obertament el cap del Departament de Seguretat Nacional, Alejandro Mayorkas, en etzibar que abocarà grans esforços en regalar els papers als immigrants per tal que estiguin dignificats, al seu entendre.

 
Biden vol regalar papers

Seguint amb l’article de Marshall Project, més de 900.000 deportacions sota el mandat de Trump podrien revertir-se, malgrat que això podria situar Mayorkas en un cas d’abús de poder per alliberar desaforadament grans quantitats d’immigrants als EUA.

Tanmateix, la mesura està dirigida pel Centre Nacional de Lleis d’Immigració, conformat per advocats i representants de grans corporacions que es beneficien de la immigració i la mà d’obra barata. Una dada que palesa la intenció d’enriquir-se a costa dels plats trencats que hauran de pagar els estatunidencs.

 
Un forat a la muralla

Alhora, i aprofundint en les dades, la Patrulla Fronterera dels EUA ha detingut a la frontera més de 790.000 immigrants il·legals només durant els cinc mesos posteriors al canvi de la política immigratòria impulsat per Biden. Una xifra que suposa un augment del 500% respecte l'any anterior en el mateix període.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme