EUA: el senador republicà Ted Cruz denuncia que l'augment de la delinqüència als Estats Units es deu a les polítiques permissives amb els criminals

13 de febrer de 2022

EUA: el senador republicà Ted Cruz denuncia que l'augment de la delinqüència als Estats Units es deu a les polítiques permissives amb els criminals

Cruz ha recordat que ciutats com Portland, Indianapolis o Austin —dirigides pels demòcrates— van superar els màxims en taxes d'homicidi l'any passat

 
Redacció

Tal com ha denunciat aquesta setmana des dels EUA el senador republicà Ted Cruz, l'augment de la delinqüència als Estats Units es deu a les polítiques permissives amb els criminals.

 
Els demòcrates fomenten la delinqüència

Des de la preocupació per l'evolució de la delinqüència als Estats Units d'Amèrica, el senador republicà Ted Cruz ha denunciat l'augment de la delinqüència dels homicidis a tot el país per les polítiques permissives amb el crim dels demòcrates.

En aquest sentit, Cruz exposa que el crim està augmentant a tot el país. Les taxes d'homicidis estan augmentant. També les taxes d'agressions. I, alhora, les taxes de robatori de cotxes. Així mateix, ha recordat que ciutats com Portland, Indianapolis o Austin —dirigides pels demòcrates— van superar els màxims en taxes d'homicidi l'any passat.

 
La raó republicana s'imposa al deliri demòcrata

La multiplicació dels delictes violents als EUA sota l'Administració del president demòcrata Joe Biden és un fet evident. Per aquesta raó, la declaració del senador republicà Ted Cruz va en consonància amb el que creu la majoria dels nord-americans: el 75% culpa de l'augment de la violència a la retallada dels fons a la policia després de les mobilitzacions de Black Lives Matter, en què es demanava desmantellar la policia i transformar-la en un cos d'assistents socials.

Una altra dada significativa és que el 49% dels estatunidencs pensa que treure les partides pressupostàries necessàries als departaments de la policia és la raó per la qual hi ha l'augment de la violència de carrer, mentre que el 26% opina que és, almenys, una raó secundària, i només una quarta part pensa que les retallades no han contribuït gens a l'augment dels delictes violents.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme