EUA: el governador de Florida Ron DeSantis demanda a l'administració Biden per haver aturat el retorn en calent dels immigrants il·legals

4 d'octubre de 2021

EUA: el governador de Florida Ron DeSantis demanda a l'administració Biden per haver aturat el retorn en calent dels immigrants il·legals

DeSantis procura que siguin reinstauradas les polítiques d'immigració predecessores de l'administració Trump perquè Florida no es gasti cada any uns 100 milions de dòlars per empresonar indocumentats

 
Redacció

Ron DeSantis, governador republicà de Florida, demanda a l'administració Biden per haver aturat el retorn en calent dels immigrants il·legals. En aquest sentit, denuncia la política demòcrata de capturar i alliberar immediatament la immigració il·legal.

 
Amb Trump, la frontera estatunidenca es mantenia a ratlla

Al seu torn, DeSantis ha afirmat que la política fronterera de Biden és il·legal i que aquesta causa danys als estatunidencs residents a l'estat de Florida. Així ho ho estableix la demanada, presentada per la fiscal estatal, Ashley Moody, en una cort federal de Pensacola (FL).


D'aquesta manera, DeSantis procura que siguin reinstauradas les polítiques d'immigració predecessores de l'administració Trump, doncs en cas d'estar vigents la Patrulla Fronterera no hauria alliberat a gairebé un quart de milió d'immigrants il·legals d'ençà que regenta la presidència el demòcrata Joe Biden.

 
El tiquet Biden-Harris, un colador de la immigració il·legal

La demanda impulsada per DeSantis és contra el departament de Seguretat Nacional i les agències subordinades com el Servei de Control d'Immigració i Duanes, així com també extensible al mateix secretari de Seguretat Nacional, Alejandro Mayorkas.

D'altra banda, la fiscal Moody va manifestar que Florida gasta cada any uns 100 milions de dòlars per empresonar indocumentats, a més d'altres sumes afegits i que estan relacionats a serveis socials. Així mateix, els càrtels de drogues se'n beneficien de la situació.

Amb tot, DeSantis va anunciar la signatura d'una ordre executiva mitjançant la qual prohibeix a totes les agències de Florida que facilitin la immigració il·legal a aquest estat, i a més demanarà l'abast i els costos d'aquesta entre la recopilació d'informació que es generi.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme