Estats Units d'Amèrica: Ron DeSantis, governador republicà de Florida, afirma que és un error que l'administració Biden demani petroli a Veneçuela i legitimi el règim comunista de Maduro

8 de març de 2022

Estats Units d'Amèrica: Ron DeSantis, governador republicà de Florida, afirma que és un error que l'administració Biden demani petroli a Veneçuela i legitimi el règim comunista de Maduro

Segons DeSantis, està malament que l'administració demòcrata presidida per Joe Biden pidoli petroli de Veneçuela i legitimi el règim comunista de Maduro durant una visita oficial

 
Redacció

Ahir, dimarts 7 de març de 2022, Ron DeSantis, governador republicà de Florida als Estats Units d'Amèrica, afirma que és un error que l'administració Biden demani petroli a Veneçuela i legitimi el règim comunista de Maduro.

 
El col·laboracionisme demòcrata de Biden

Mentre l'Administració Biden té sobre la taula una possible reducció de les sancions al règim chavista de Veneçuela, finalment no s'aprofita la possibilitat que li permetria, entre altres coses, produir més petroli i vendre'l al mercat internacional, amb l'objectiu indirecte d'aïllar més Rússia després de la invasió russa d'Ucraïna.

En aquest sentit, una delegació de l'administració que presideix el demòcrata Joe Biden va visitar Caracas el cap de setmana passat, 5 i 6 de març de 2022, per temptejar un acostament amb la dictadura de Nicolás Maduro, després d'anys de pols polític constant.

 
Sancions, per a fer què?

El bloqueig de la indústria energètica del país sud-americà (imposat el 2019) per les violacions de drets humans ha derivat en una dependència més gran de Moscou, per la qual cosa ara Washington es planteja fórmules per revertir alguns dels càstigs imposats. Per això, el secretari d'Estat dels Estats Units, el demòcrata Antony Blinken , ja va revelar diumenge passat, 6 de març de 2022, que tant el país nord-americà com els seus aliats europeus valoren la possibilitat d'un embargament total sobre el petroli rus.

Mentrestant, el governador republicà de Florida, Ron DeSantis, ha denunciat l'acostament entre l'Administració Biden i el règim socialista radical de Maduro. Així mateix, DeSantis ha expressat que està malament que Biden pidoli petroli de Veneçuela i legitimi el règim comunista de Maduro durant una visita oficial. Per aquest motiu, el màxim dirigent floridà considera que els Estats Units haurien de responsabilitzar Maduro mentre augmenta la producció d'energia interna perquè els estatunidencs no hagin de dependre de règims hostils per obtenir energia.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme