Estats Units d'Amèrica: el governador republicà de Florida, Ron DeSantis, proposa 6 mesures contra les empreses i ONGs que facilitin la immigració il·legal

13 de desembre de 2021

Estats Units d'Amèrica: el governador republicà de Florida, Ron DeSantis, proposa 6 mesures contra les empreses i ONGs que facilitin la immigració il·legal

Les mesures són significatives, atès que són les primeres del país estatunidenc que intenten prohibir de manera efectiva moltes de les pràctiques comercials realitzades per empreses i ONG per reassentar immigrants il·legals als Estats Units

 
Redacció

Recentment, el governador republicà de Florida, Ron DeSantis, ha proposat 6 mesures contra les corporacions i les organitzacions no governamentals de l'esquerra per facilitar la immigració il·legal.

 
Bateria legislativa contra la immigració il·legal

El governador de Florida, Ron DeSantis, ha anunciat sis propostes legislatives amb l'esperança de passar-les a la llei durant la legislatura. D'aquesta manera, es reprimirien dràsticament les corporacions i les organitzacions no governamentals (ONG) que faciliten la immigració il·legal a l'estat.

En aquest sentit, el republicà DeSantis ha comunicat la sèrie d'accions legislatives per reduir la immigració il·legal, resumides en sis propostes:
1. Prohibir que les agències estatals i locals facin negocis amb qualsevol empresa o ONG del sector privat que ajudin a facilitar la immigració il·legal a Florida o ofereixin beneficis a aquestes.

2. Prohibir a les agències estatals de renovar contractes estatals amb empreses de transport, com ara companyies aèries i serveis d'autobusos, que facilitin la immigració il·legal a Florida.

3. Exigir que les empreses del sector privat i les ONG, que faciliten la immigració il·legal a Florida, proporcionin una compensació a l'estat de Florida per cobrir tots els costos que recauen sobre els contribuents.

4. Manar a les presons locals i del comtat, així com als tribunals, a recopilar dades sobre l'estat d'immigració en el moment de la detenció i la condemna d'un sospitós. La informació s'informarà al Departament d'Aplicació de la Llei de Florida.

5. Prohibir que els funcionaris de Florida proporcionin cap benefici discrecional als estrangers il·legals, mentre que les agències estatals i els hospitals hauran d'informar anualment les despeses finançades pels contribuents per als estrangers il·legals.

6. Afegir el Departament d'Oportunitats Econòmiques de Florida com a responsable de l'aplicació d'E-Verify.

 
DeSantis marca el camí republicà cap a La Casa Blanca

Les mesures són significatives, atès que són les primeres del país que intenten prohibir de manera efectiva moltes de les pràctiques comercials realitzades per ONG finançades per empreses que estan contractades pel govern federal per reassentar centenars de milers d'immigrants il·legals als Estats Units cada any.

Els qui creuen la frontera arriben primer a la frontera sud, que està totalment controlada pels càrtels de la droga mexicans, i sovint es converteixen en agents de la Patrulla Fronterera dels EUA. D'altres, s'han colat amb èxit sense ser detectats pels agents.

Per a molts transfronterers que són detinguts, es poden posar en detenció federal abans de ser alliberats a l'interior dels EUA. Les ONG finançades per empreses ajuden amb aquest procés d'alliberament, organitzant serveis d'autobusos i pagant els vols comercials nacionals que porten els transfronterers a diversos estats mentre esperen les seves audiències al tribunal d'immigració.

Alguns transfronterers no es presenten mai a les seves audiències i, en canvi, viuen com a immigrants il·legals als EUA.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme