Estats Units d'Amèrica: Biden està pagant el vol de tornada als EUA als immigrants il·legals prèviament deportats per Donald Trump

17 de desembre de 2021

Estats Units d'Amèrica: Biden està pagant el vol de tornada als EUA als immigrants il·legals prèviament deportats per Donald Trump

Exemples d'immigrants il·legals: abans de la seva deportació el 2019, l'argentí Claudio Rojas havia viscut com a immigrant il·legal durant 19 anys, mentre que l'haitià Jean Montrevil va ser deportat el 2018 després de més d'una dècada als EUA

 
Redacció

En una altra mostra de política pro-immigració il·legal demòcrata, els Estats Units d'Amèrica administrats per Joe Biden estan important als EUA els immigrants il·legals que prèviament van ser deportats pel republicà Donald Trump.

 
Es normalitza la crida a la immigració il·legal massiva

Aquesta setmana, National Public Radio (NPR) va informar que dos immigrants il·legals prèviament deportats, Claudio Rojas d'Argentina i Jean Montrevil d'Haití, han estat importats als Estats Units després que afirmessin que l'agència d'Immigració i Control de Duanes (ICE) va prendre represàlies contra ells per la seva defensa de fronteres obertes.

Abans de la seva deportació el 2019, Rojas havia viscut com a immigrant il·legal durant 19 anys, mentre que Montrevil va ser deportat el 2018 després de més d'una dècada als Estats Units.

 
L'administració Biden, pro-immigració il·legal

Els advocats dels immigrants il·legals demanen ara que tots dos rebin l'amnistia com a reparació per haver estat deportats dels Estats Units per l'administració de Trump.

De fet, el Departament de Seguretat Nacional (DHS) de Biden assegura que els immigrants il·legals com Rojas i Montrevil no seran deportats de nou dels EUA.

En aquest sentit, el secretari del DHS, Alejandro Mayorkas, a l'octubre, va emetre directrius que prohibeixen als agents de l'ICE arrestar immigrants il·legals sempre que es trobin a àrees protegides. Aquestes, inclouen protestes, instal·lacions de rehabilitació, refugis per a individus sense llar, escoles, parcs, llocs de culte, hospitals, concentracions i desfilades. En comparació, però, els ciutadans nord-americans poden ser arrestats per delictes en qualsevol lloc.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme