Estat espanyol: la diputada Teresa López (VOX) ha acusat el govern socio-comunista espanyol d'augmentar el pressupost d'immigració per substituir demogràficament els espanyols autòctons a Ceuta

1 de novembre de 2021

Estat espanyol: la diputada Teresa López (VOX) ha acusat el govern socio-comunista espanyol d'augmentar el pressupost d'immigració per substituir demogràficament els espanyols autòctons a Ceuta

El govern socio-comunista espanyol ha augmentat el seu pressupost d'immigració un 34% fins als 570 milions d'euros mentre s'estima que el 26% dels espanyols viuen al llindar de la pobresa

 
Redacció

La setmana passada, concretament dilluns 25 d'octubre de 2021, la diputada Teresa López (VOX) va acusar el govern socio-comunista espanyol d'augmentar el pressupost d'immigració per substituir demogràficament els espanyols autòctons a Ceuta.

 
Què pretenen l'esquerra i l'extrema esquerra a l'Estat espanyol?

El govern socio-comunista espanyol presidit per Pedro Sánchez (PSOE) vol augmentar el seu pressupost d'immigració per substituir demogràficament els espanyols autòctons a l'enclavament espanyol nord-africà de Ceuta.


En aquest sentit, López (Vox) critica que s'estigui duent a terme una reposició demogràfica després que el govern socio-comunista espanyol hagi augmentat el seu pressupost d'immigració un 34% fins als 570 milions d'euros.
D'altra banda, López (Vox) ha assenyalat que mentre es dediquen 510 milions d'euros més a la immigració hi h espanyols que s'han vist obligats a emigrar. No en va, en adreçar-se al secretari d'Estat d'Immigració, Jesús Javier Perea (PSOE), López (Vox) ha preguntat per què el govern socio-comunista espanyol augmenta la despesa en immigració mentre s'estima que el 26% dels espanyols viuen al llindar de la pobresa.

 
França, preocupada per la immigració massiva

Vox no és el primer partit europeu que parla d'immigració en termes de substitució demogràfica. L'escriptor i possible candidat a la presidència de França Eric Zemmour, que actualment és el capdavanter de la carrera presidencial, ha parlat àmpliament del gran reemplaçament, un terme encunyat per l'escriptor francès Renaud Camus que adverteix dels perills de la immigració massiva i els conseqüents canvis demogràfics.

En aquest sentit, una enquesta publicada la setmana passada per la firma francesa Harris Interactive va revelar que fins al 67% dels francesos estan preocupats per la idea d'una gran substitució demogràfica a França a causa de la immigració massiva.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme