Esparreguera (Baix Llobregat): detinguts dos immigrants marroquins per robar a l'interior de 10 cotxes

20 de setembre de 2021

Esparreguera (Baix Llobregat): detinguts dos immigrants marroquins per robar a l'interior de 10 cotxes

Els delinqüents de nacionalitat marroquina sempre trencaven el vidre d'una de les finestres del vehicle amb la intenció d'endur-se els objectes del seu interior o la ràdio

 
Redacció

Dimecres passat, 15 de setembre de 2021, van ser detinguts dos immigrants marroquins per robar a l'interior de 10 cotxes. Els Mossos d'Esquadra els van detenir com a presumptes autors del robatori a l'interior de deu vehicles a Esparreguera (Baix Llobregat).

 
Quina edat tenen, d'on són i com actuaven?

Els lladres marroquins, de 29 i 40 anys respectivament i veïns del municipi, van actuar entre finals d'agost i principis de setembre d'enguany. Els agents de la policia catalana van observar que tots els fets delictius tenien el mateix modus operandi i en carrers molt propers. Els delinqüents sempre trencaven el vidre d'una de les finestres del vehicle amb la intenció d'endur-se els objectes del seu interior o la ràdio.


Gràcies a la informació facilitada pels testimonis i les gestions d'investigació policial, conjuntament amb la Policia Local d'Esparreguera, els agents dels Mossos d'Esquadra van aconseguir identificar els autors dels robatoris. Així mateix, es van detenir els dos individus investigats com a presumptes autors d'un total de deu robatoris amb força a interior de vehicle. Això no obstant, els arrestats, de nacionalitat marroquina i amb un total de 13 antecedents policials anteriors, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


 
Mesures penals

El delicte de robatori amb força en les coses es defineix en el Codi Penal com aquella acció que comet una persona, amb ànim de lucre, quan s'apodera de les coses mobles alienes emprant força en les coses per accedir o abandonar el lloc on aquestes es troben. Així doncs, segons disposa l'article 240 del Codi Penal serà castigat amb la pena de presó d'un a tres anys.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme