Enquesta LSE: el 87% dels 555 lectors enquestats creu que els violadors de la noia de 16 anys d'Igualada són immigrants

9 de març de 2022

Enquesta LSE: el 87% dels 555 lectors enquestats creu que els violadors de la noia de 16 anys d'Igualada són immigrants

Escrutini i anàlisi de l’enquesta de La Santa Espina del passat 17 de novembre del 2021: ‘Creus que els violadors de la noia de 16 anys d'Igualada són nois igualadins, o bé immigrants?’

 
Redacció

En la darrera enquesta, publicada el 17 de novembre del 2021, amb un total d’exactament 555 votants, el 87% dels lectors de La Santa Espina van votar queels violadors de la noia de 16 anys d'Igualada són immigrants.

 
La veritat pot ser dura, però acabarà sortint

La tesi de la columnista estatunidenca, Ann Coulter, sosté que davant d’un crim com més temps passa sense conèixer la identitat i origen de l’agressor, la probabilitat que aquest sigui d’origen immigrant augmenta.

Si fem memòria, recordarem que una jove de 16 anys era violada el proppassat novembre de 2021 per múltiples agressors i hospitalitzada immediatament, en una condició crítica que ha requerit diverses intervencions quirúrgiques. Per contra, en aquest cas, encara no se'n sap res dels sospitosos ni de la seva identitat. Immediatament, les mateixes plataformes governamentals van córrer a denunciar el masclisme, mentre que la pregunta que es van fer molts usuaris a Twitter va ser que sense saber la identitat i origen dels agressors, es pot acusar als homes igualadins d’una atrocitat així? El poc honorable diputat d’Esquerra Republicana, Gabriel Rufián (ERC), va considerar que sí.

 
Per què els mitjans romanen callats?

El programa Espejo Público va accedir a la declaració d'un testimoni que assegura haver vist la menor brutalment agredida a Igualada la nit en què va tenir lloc l'atac. Segons el seu testimoni, la jove va entrar en un vehicle acompanyada per un jove encaputxat, establint-se a la part del darrere mentre dos ocupants més van canviar del seient davanter al darrere per romandre-hi uns minuts abans de reprendre la conducció del cotxe.

A tot això, el periodista Nacho Abad va assenyalar que la jove, a més de l'agressions sexuals, va presentar lesions al cap que fan pensar que la van llançar d'un vehicle. Aquesta hipòtesi sempre va fer pensar als investigadors que darrere aquesta salvatge agressió hi havia almenys dos individus, atès que un seria qui conduiria el vehicle i un altre qui l'hagués empès a l'asfalt.

Amb tot, des de l'Ajuntament d'Igualada, amb Marc Castells (PDeCAT) com alcalde igualadí, han impulsat la videovigilància igualadina perquè aquesta formi part d’un pla per promoure les polítiques de seguretat que ha anat acompanyat de la incorporació de vuit agents de la Policia Local i també d’un reforç del patrullatge, entre altres mesures.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme