Emirats Àrabs Units: el país àrab ha tapat l'estàtua nua del David de Miquel Àngel perquè ofèn als musulmans

5 d'octubre de 2021

Emirats Àrabs Units: el país àrab ha tapat l'estàtua nua del David de Miquel Àngel perquè ofèn als musulmans

L’Expo Dubai 2020 té com a objectiu mostrar exemples d’innovació i cultura de països de tot el món, mentre que les autoritats dels Emirats Àrabs Units en realitat estan censurant l'obra renaixentista més universal

 
Redacció

Una rèplica gegant impresa en 3D de la famosa estàtua nua del David de Miquel Àngel que es mostra a la Dubai Expo 2020 ha provocat controvèrsia després que els organitzadors l'hagin tapat perquè ofèn als musulmans.
 
Occident cedeix front els musulmans

La rèplica de 17 metres d’alçada, sens dubte, el nu més reconegut del món, ha estat aportada per Itàlia per a l’exposició del pavelló italià de l’esdeveniment. A tot això, després de molta deliberació, els organitzadors de l’esdeveniment van optar per col·locar l’estàtua en una columna i cobrir les seves àrees privades amb una llosa de pedra.
L’Expo Dubai 2020, que inicialment havia de dur-se a terme l’any passat, però que s’ha ajornat a causa de la pandèmia de la Covid-19, té com a objectiu mostrar exemples d’innovació i cultura de països de tot el món, mentre que les autoritats dels Emirats Àrabs Units en realitat estan censurant l'obra renaixentista més universal.


En aquest sentit, els artistes i crítics d'art italians han rebutjat la decisió de cobrir  una gran part de la rèplica de David. Tanmateix, els Emirats Àrabs Units veuen compatible atraure inversions i turisme amb prohibir la nuesa pública.

Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme