Els empresaris d’hostaleria acusen Pere Aragonès (ERC) d’aplicar mesures contra l'economia catalana

18 de desembre de 2020

Els empresaris d’hostaleria acusen Pere Aragonès (ERC) d’aplicar mesures contra l'economia catalana

El Govern s’obstina en confinar la població i refusa destinar part dels sous a la Covid-19, mentre les previsions, ara amb un atur del 13’23%, apunten a una pèrdua d’almenys 85.000 llocs de feina fins el 2022

 
Redacció

Avui, 18 de desembre de 2020, el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, Francesc Pintado, ha acusat el Govern de Pere Aragonès (ERC) a Els Matins de TV3 d’aplicar mesures inadequades per un país com Catalunya demostrant “una manca de sensibilitat i comprensió absoluta” envers la classe treballadora. Especialment, pel que fa al sector d’hostaleria, que es veu coaccionat per a cancel·lar els àpats i llençar el gènere comprat.

Segons expressa encertadament Pintado, mentre que els països del nord d’Europa atorguen fins un 75% de la facturació de l’any passat als establiments per a pal·liar els estralls del virus xinès, la direcció d’Aragonès lidera un despropòsit de restriccions i reobertures que malmeten l’economia dels restauradors afirmant falsament que el Govern treballa perquè, quan tot passi, l’economia catalana torni a pujar.

 
Atur del 13’23% i previsió de pèrdua de 85.000 llocs de treball fins el 2022

Pintado, qui acusa el Govern de prendre unes “mesures de països rics en un país pobre” amb què “s’està carregant tot un teixit empresarial”, reflecteix la realitat del lideratge de la coalició processista com un caos erràtic que és incapaç de controlar. Ara, amb una taxa d’atur del 13’23% segons l’Idescat i una Catalunya que perdrà 85.000 llocs de treball fins el 2022 a causa de la nefasta gestió de la Covid-19.

Si la deriva es manté, les PIMES i els autònoms catalans no aguantaran un altre tancament. Tanmateix, i mentre que moltes empreses ja no poden fer front a les despeses si no hi ha gent que en consumeixi els productes i serveis, el Govern s’obstina en confinar la població condemnat a mort la pròpia economia refusant destinar part del sou als pal·liatius d’aquesta crisi.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme