Els demòcrates pretenen que els immigrants il·legals puguin votar

10 de juliol de 2020

Els demòcrates pretenen que els immigrants il·legals puguin votar

La proposta, anomenada ‘Breathe Act’, també preveu desmantellar les organitzacions que operen contra el terrorisme, el tràfic de persones i el narcotràfic

Redacció

L’extrema esquerra nord-americana, liderada per les representants Rashida Tlaib (del Partit Demòcrata de Michigan) i Ayanna Pressley (del Partit Demòcrata de Massachusetts) estan definint una mesura de reforma anomenada ‘Breathe Act’, en referència al lema de les manifestacions per George Floyd, que conté una bateria de propostes radicals, inclosa la crida a incentivar als estats dels EUA a aprovar lleis que ampliïn l’accés a la votació per permetre “el vot de resident local i estatal a persones indocumentades”.

La proposta, redactada en associació amb Movement for Black Lives, té com a propòsit revisar el sistema de justícia penal dels EUA. Pretén des de treure el finançament a la policia i al Servei d’Immigració i Control de Duanes (ICE) ―organització que vetlla pel compliment de les lleis d’immigració dels EUA i investiga les activitats delictives i terroristes d’estrangers residents al país― fins a establir una comissió encarregada de dissenyar indemnitzacions per les víctimes de la “criminalització massiva”.

 
En contra de la seguretat pública

Una descripció general de la proposta dedica una secció a garantir “processos de votació democràtics, justos i segurs que estiguin lliures de discriminació racial i repressió dels votants a tots els Estats”. A més, les mesures proposades inclouen “atorgar drets a totes les persones empresonades en el passat i actualment en les eleccions federals”, “crear un programa de finançament públic per a campanyes impulsades per petites contribucions de dòlars” i, d’aquesta manera, “incentivar als estats a augmentar la participació electoral”.

En particular, la proposta radical també exigeix l’eliminació de les lleis federals que penalitzen l’entrada il·legal a la frontera, així com el desmantellament total de l’ICE i de l’Oficina de Duanes i Protecció Fronterera (CBP) ―agència que opera contra el narcotràfic, el terrorisme i el tràfic il·legal de persones, així com el comerç i la immigració il·legals. Una idea que manca de sentit envers la suposada “nova versió i visió per la seguretat pública” que va expressar Tlaib el passat dimarts.

Font: BreitBart News
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme